El Magazine

stay updated

We vinden niets leukers dan onze kennis, ervaring en events met jullie te delen. Lees de recepten uit onze populaire BBQ boeken of nieuwe verzinsels en blijf op de hoogte van all things Smokey.

events

where’s the party at

In samenwerking met RARE organiseren wij meerdere festivals en events om de vurige liefde voor memorabele dagen te voeden.

Kim Dekker van unbloomfotografie verteld over haar ervaring tijdens Smokey's Live Show op 25 april! Meer weten? Check het hier!

YES, het is bijna tijd voor Smokey’s Live Show – Lowlands BBQ! Hebben jullie er ook net zo veel zin in als ons? Hell yeah you do! Smokey’s (gratis) LIVE Show zal bestaan uit verschillende onderdelen, van demo tot inspiratie en van quiz tot FAQ me’s, maar natuurlijk ook…

Campfire cannoli with blueberries and limoncello-header.jpg

Deze smoked caramel apple pecan cobbler uit de Amerikaanse keuken is de ultieme comfortfood.

"Duik samen met Jord in de wereld van het BBQ'en" Haal de BBQ naar je huiskamer met deze unieke tasting. De tasting wordt gepresenteerd door groot pyro-culinaire avonturier - Jord Althuizen. De verrukkelijke BBQ gerechten worden voorbereid door de fire-loving pitmasters van Smokey Goodness. Jij hoeft ze thuis alleen…

Deze smoked caramel apple pecan cobbler uit de Amerikaanse keuken is de ultieme comfortfood.

F#ck gourmetten en fire up the bbq! Om het meest uit je barbecue te halen in de wintermaanden hebben wij een paar winter bbq tips en tricks op een rij gezet. Want barbecueën in de winter is volkomen normaal!

Smokey Goodness neemt je mee met veel vuurgeweld voor twee weken op het terrein van East Nomads voor een mini vakantie in Nederland in de BBQ Village. Maak kennis met fire cooking op de grootste smokers, bbq-wagens en vuurverslindende aanhangers.

International burger day zou niet hetzelfde zijn zonder het recept van een killer burger. Er is geen betere gelegenheid dan jullie te introduceren aan de Smokey Goodness Elvis Burger uit het Burgers & BBQ Bites boek.

BS Take Out - waar je BS BBQ, Booze & Attitude thuis genieten terwijl je self isolation doorkomt. Met deze Heat & Eat concept bestel je vlees van BS Rotterdam en wij geven de BBQ instructies mee.

Het Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites Festival op 10 oktober wordt een dag en nacht vol kickass BBQ madness op het Van Nellefabriek terrein te Rotterdam!

krijg exclusieve
content via mail


    Send
    me
    the
    good
    stuff