El Magazine

stay updated

We vinden niets leukers dan onze kennis, ervaring en events met jullie te delen. Lees de recepten uit onze populaire BBQ boeken of nieuwe verzinsels en blijf op de hoogte van all things Smokey.

events

where’s the party at

In samenwerking met RARE organiseren wij meerdere festivals en events om de vurige liefde voor memorabele dagen te voeden.

F#ck gourmetten en fire up the bbq! Om het meest uit je barbecue te halen in de wintermaanden hebben wij een paar winter bbq tips en tricks op een rij gezet. Want barbecueën in de winter is volkomen normaal!

Smokey Goodness neemt je mee met veel vuurgeweld voor twee weken op het terrein van East Nomads voor een mini vakantie in Nederland in de BBQ Village. Maak kennis met fire cooking op de grootste smokers, bbq-wagens en vuurverslindende aanhangers.

International burger day zou niet hetzelfde zijn zonder het recept van een killer burger. Er is geen betere gelegenheid dan jullie te introduceren aan de Smokey Goodness Elvis Burger uit het Burgers & BBQ Bites boek.

BS Take Out - waar je BS BBQ, Booze & Attitude thuis genieten terwijl je self isolation doorkomt. Met deze Heat & Eat concept bestel je vlees van BS Rotterdam en wij geven de BBQ instructies mee.

Het Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites Festival op 10 oktober wordt een dag en nacht vol kickass BBQ madness op het Van Nellefabriek terrein te Rotterdam!

Ribs, ribs, and more ribs! 
Maak je agenda vrij voor zaterdag 8 februari 2020 en nodig je maatjes (of de dames) uit want het wordt finger-licking-good en beren gezellig in de BBQ Walhalla.


Chefs, carnivores and barbecue fanatics join forces in Brazil and make for a kick-ass week full of inspiration and meat comas! De mooiste ideeën doen we bij Smokey Goodness op tijdens onze reizen. Jord en Rainier hebben het Braziliaanse fire cooking belevenis gedocumenteerd.

Tabasco® organiseerde een evenement voor de Nederlandse pers bij Smokey Goodness BBQ Walhalla. Er werd een totaalbeleving neergezet om de veelzijdigheid van Tabasco in verschillende gerechtjes en drankjes te laten proeven en het Tabasco-verhaal te vertellen.

Tijdens de vijfde editie van Food Unplugged, een jaarlijks foodfestival met aandacht voor “onversterkt” eten: eerlijk eten van boeren, telers en kleine cateraars hebben Jord en de Smokey Goodness pitmasters samen met We Design Food een heel kalf op hete kolen gerookt.

krijg exclusieve
content via mail

Send
me
the
good
stuff