Amerikaanse

BBQ Workshop I

Ontdek de fijne kneepjes van de Amerikaanse ‘low and slow’ barbecue en ervaar o.a. hoe we onze fameuze pulled pork en spare ribs tot perfectie bereiden in deze Amerikaanse BBQ workshop.

Claim

Your spot

Take the bull by the horns, bite the bullet, carpe diem! What the hell are you waiting for? We won’t let your burger go up in flames if that’s what you’re worried about!

BBQ USA style

Share this workshop

Wil jij tijdens een gezellige dag de Amerikaanse barbecuestijl eigen maken waarbij je onder begeleiding al zelf BBQ’end de fijne kneepjes ontdekt van het ‘low and slow’ bereiden? Dan is dit de BBQ workshop voor jou! Geïnspireerd door Jord’s reis met zijn BBQ-champion & brother from another mother, Kasper Stuart, naar de BBQ regions van de VS ga jij samen met de Smokey Pitmasters aan de slag met Amerikaanse recepten uit Smokey’s best selling boek: Smokey Goodness I Het Ultieme BBQ Boek.

We ontvangen je in ons BBQ Walhalla waar we je BBQ dromen tot leven brengen. Heb je altijd je handen op een Bastard willen leggen of wil je ervaren hoe het is om beter te roken en koken met een Bastard BBQ? Of willen je vrienden dat je eindelijk een keertje het vuur aansteekt en met allerlei rokerig creaties hun blij maakt? Nu is je kans! Ons BBQ Walhalla beschikt over 20 Bastards, twee Afrikaanse Braais en een serious fire pit. Every BBQ-lovers dream! En dat is niet eens alles, we beschikken tevens over de latest gear, leren BBQ schorten van Xapron en de scherpste messen van Forged om je mise en place een eitje te maken!

Na een warm ontvangst met een Yankee Style cocktail en BBQ bite geniet je van diverse demonstraties en tastings en ga je tussendoor in kleine groepen aan de slag met drie recepten uit de Smokey Goodness boeken. Tijdens de bereidingen geniet je met je mede barbecueërs onder het genot van de open bar (bier, wijn en frisdrank). Genieten daarvan mag onbeperkt maar je moet wel bij de les blijven.

Onze pitmasters demonstreren ondertussen in detail de verschillen tussen direct-en indirect barbecueën en tonen je waar je op moet letten voor de beste resultaten. Je gaat zelf aan de slag met recepten voor de ultieme BBQ Burgers, proef je de ultieme Amerikaanse Beer Can Chicken en ga je de diepte in bij het bereiden van de Rib Eye. Je sluit het af met het maken van een te gek dessert gebaseerd op een Amerikaanse BBQ-klassieker met een Smokey Twist, de Banana Bread Pudding. Dit is een workshop voor carnivoren die houden van de American Way!

Tussen de rook door demonstreren Smokey’s Pitmasters de belangrijkste stappen bij het maken van de Amerikaanse BBQ-klassiekers pulled pork en spare-ribs zo dat je thuis de nodige tijd kan nemen en je vrienden verrassen met je nieuwe skills! Dit is je kans om de BBQ workshop Amerikaanse style bij te wonen.

The details

 

Niveau:
Beginners en semi-ervaren BBQ’ers
Workshop type:
Mix tussen demonstraties, proeverijen en zelf koken
Prijs:
€125,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Food, drinks, receptenbundel & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
max. 40 personen
Tijden:
12:00 - 17:00 Zaterdag en Zondag
Annuleren / Verzetten:

Let op: gekochte tickets kunnen enkel onder bepaalde voorwaarde geannuleerd of geruild worden. Lees hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.