Baby borrels & Communie

Catering

Focus op het heugelijke moment en geniet samen met je gasten. Laat het creëren van smakelijk herinneringen over aan ons.

Ontdek

de mogelijkheden

Heerlijke communiebuffetten, op maat gemaakte lunch arrangementen, walking dinners en party bites of snack arrangementen waar ook de kleinste BBQ liefhebbers plezier aan hebben.

Fire cooking op je
Babyborrel of Communie

Share this catering option

Het zijn altijd heugelijke momenten, de geboorte of het voor het eerst naderen tot de eucharistie van een kind. Maar behalve heugelijk is het altijd uitdagend om de aandacht te geven aan je familie, vrienden en dierbaren terwijl je ook de gastheer of gastvrouw bent. Nergens voor nodig want Smokey Goodness biedt heerlijke communiebuffetten, op maat gemaakte lunch arrangementen, walking dinners en party bites of snack arrangementen. Een leuke informele invulling van een formeel moment. Onze smokers, bbq’s en goed verzorgde fire cooked bites brengen dit moment op culinair gepaste wijze naar een tongstrelende en belevingsvolle dag. Jullie focussen je op het heugelijke moment, wij op jullie gasten en samen genieten jullie zo dubbel.
Babyborrels

Als je een babyborrel of kraamfeest overweegt, wij zeggen doen! Geef het organiseren van de culinaire invulling uit eigen handen aan ons. Je hebt al veel werk achter de rug en er staat nog veel op je te wachten met luiers verschonen, een soort slaap-en etens routine onder de knie krijgen. Dat vraagt veel en het laatste waar je sta op te wachten zijn boodschap lijsten maken, mise en place doen en drank inkoop regelen. Laat ons je verwennen zodat jij kan concentreren op het heugelijke moment en geniet samen met je gasten. Het creëren van smakelijk herinneringen wordt door ons verzorgt. En sta je ook nog een keer op de foto!

Communiefeesten

Het is een heugelijke moment, voor het eerst naderen tot de eucharistie van je kind. Maar behalve heugelijk is het altijd uitdagend om de aandacht te geven aan je familie, vrienden en dierbaren terwijl je ook de gastheer of gastvrouw bent. Nergens voor nodig want Smokey Goodness biedt heerlijke communiebuffetten, op maat gemaakte lunch arrangementen, walking dinners en party bites of snack arrangementen. Een leuke informele invulling van een formeel moment. Onze smokers, bbq’s en goed verzorgde fire-cooked bites brengen dit moment op culinair gepaste wijze naar een tongstrelende en belevingsvolle dag. Jullie focussen je op het heugelijke moment, wij op jullie gasten en samen genieten jullie zo dubbel.

Wij werken met:
  • Scharrel & Duurzaam Vlees
  • Bijzondere Rassen
  • Verse Ingrediënten
  • Verantwoorde Brandstof
  • Kwalitatieve Leveranciers
  • 100% Fun Garantie

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.