BBQ Showroom

Seeing is believing

Proef bij ons de echte authentieke BBQ sfeer op deze unieke plek. Samen kijken we hoe we al jouw pyro-culinare dromen kunnen laten uitkomen.

Kijken, voelen, vragen

Plan een afspraak in en krijg advies op maat van een pitmaster welke kamado, braai of smoker bij jouw BBQ stijl en budget past.

Smokey Goodness Showroom

More than just a pretty space.

De Smokey Goodness BBQ Showroom is een onderdeel van ons BBQ Walhalla. Een fantastisch industriële locatie waar we fire-cooking dromen tot leven brengen! Ons Walhalla heeft een low ’n slow verbouwing ondergaan en is in het voorjaar van 2019 geheel getransformeerd van een autogarage naar een BBQ heaven. This is where the magic happens en het is een thuis voor onze Smokey Goodness crew.
More than just a pretty space

Met een kleine 1150 m2 aan ruimte, beschikt het Walhalla over 10 Bastard smokers, 10 handgemaakte workshop tafels, 2 Afrikaanse Braai’s, 1 fire-pit, een lange eettafel voor 40 gasten en de Smokey’s fan shop met de latest gear. Bijna niet te geloven, but seeing is believing!

Because we eat, live and breath BBQ, kunnen we je op maat advies geven over welke bbq (kamado, braai of smoker) bij jouw BBQ stijl en budget past. Onderaan de pagina kan je een afspraak inplannen om met 1 van onze Pitmasters te praten over jouw gewenste BBQ. Wil je nou een keer proberen hoe het voelt om op Bastard of Braai te BBQ’en, check dan even onze workshops en ervaar het gevoel tijdens een middag vlammen bij ons op locatie!

Naast BBQ’s verkopen wij verschillende BBQ gadgets van Bastard, Traeger, Petromax en The Windmill. Ook hebben we een divers assortiment BBQ rubs en sauzen (ons eigen Smokey Goodness assortiment, Southern Dutch, Rokende Regah, Smoke & BBQ, Rock ’n Rubs, Grate Goods, De Fik Erin, The Hungry Dutchman en Traeger) en verkopen wij verschillende soorten messen van Forged, Jeroen Hazebroek en Tamahagane.

Uiteraard hebben we ook verschillende kookboeken inclusief onze eigen Smokey Goodness en Black Smoke boeken. En voor de echte fan hebben wij een leuk aanbod van onze eigen merchandise!

Ben je nou op zoek naar een bepaald product en wil je die komen bekijken in ons Walhalla? Bel dan even van tevoren, dan zorgen wij dat het product in onze showroom aanwezig is! Woon je nou niet in de buurt of wil je eerst het precieze assortiment checken? Bezoek dan onze webshop www.shop.smokeygoodness.nl

Check the place out!

Afspraak inplannen

  Welk dagdeel?

  Wanneer wil je langs komen?

   

  Merch
  & stuff

  Shop the latest

  Je kunt nooit genoeg gadgets en
  gear in je schuur hebben liggen.

  El
  magazine

  Stay updated

  We’re sharing the goodness
  one bite at a time.