Nose
to Tail
Specials

Catering

Met onze Nose-to-Tail Specials bereidt op onze unieke custom made vuur gestookte installaties ervaren jij en jouw gasten de ultieme ”next level” fire cooking experience.

Ontdek

de mogelijkheden

We bieden de volgende bijzondere bereidingen aan voor verschillende groepsgroottes.
Argentijnse Asadores, Whole Hog, Spitbereidingen, Hele Vissen , Heel of half kalf

Nose to Tail Specials

Spit roasted and smoked!

Share this catering option

Meer vuur! Meer spektakel! Naast onze menu’s bieden wij diverse mogelijkheden om nog meer beleving en vuur aan jouw feest of event te geven! Voor ons Nose to Tail specials, nemen we geen shortcuts, garen niet voor en doen het zoals ze het al eeuwen doen: urenlang garen tot perfectie, boven of naast houtgestookt vuur. Vlees en vis worden ongekend sappig en nemen een overheerlijke rooksmaak in zich op.
Argentijnse Asadores

De iconische Argentijnse bereiding van vlees is het garen aan asadores, robuuste ijzeren kruizen waar je het vlees aan hangt, dat je vervolgens bij een groot kampvuur gaart. Het is open air, slow cooking. Asado is meer dan een maaltijd: het is een vleesrijke begeleiding van een hele dag doorbrengen met familie en vrienden. Let’s turn up the heat! (mogelijk vanaf 30 personen i.c.m. aanvullend buffet / walking dinner)

Whole Hog

Serious bbq’ing! Een varken aan spit staat bij veel mensen op de culinaire bucket list. De bereiding van de whole hog vraagt dan ook de nodige aandacht van onze pitmasters, een gedegen voorbereiding en een grote groep bourgondiërs om van dit varkentje te smullen. (mogelijk vanaf 30 personen i.c.m. aanvullend buffet / walking dinner)

Spitbereidingen

Boven houtvuur bereide porchetta’s, kippen of speenbiggen zijn pure BBQ-beleving. Deze bereiding is zowel mogelijk voor grote als intiemere groepen en hierin denken we graag met jullie mee om er een echt feestmaal van te maken. We zijn namelijk altijd blj om een fikkie bij jullie te stoken. (mogelijk vanaf 25 personen i.c.m. aanvullend buffet / walking dinner)

Hele Vissen

Al sinds oudsher bereiden Amerikaanse kolonisten hele vers gevangen vissen op een houten plank of in een zoutkorst. Onze cederhouten planken geven de vis een extra smaakdimensie en dat proef je! Bij het bereiden in een zoutkorst sluit de korst de vis helemaal af en blijven alle smaken en sappen behouden. Hierdoor gaart de vis in zijn eigen vocht tot in perfectie. (mogelijk vanaf 25 personen i.c.m. aanvullend buffet / walking dinner)

Heel of half kalf

Holy cow! De bereiding van grote stukken vlees op vuur blijft iets magisch en zeker als het om een kalf gaat. Op locatie zetten we ons gear in elkaar en injecteren we het vlees met een mooi mengsel van bier, Tabasco en gesmolten boter. Door het kalf langzaam te draaien is het vlees na urenlang (24 uur!) perfect gegaard wat het kalf mals en sappig maakt. Perfect voor grote groepen carnivoren! (mogelijk vanaf 250 personen i.c.m. aanvullend buffet / walking dinner)

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.