Amerikaanse

BBQ Workshop II

Everything is bigger in deze Amerikaanse BBQ Workshop II! Deze workshop barst namelijk uit zijn voegen van het grotere vlees.

Claim

Your spot

Yes you can! Durf het diepe in te springen en de kolen flink op te stoken om voor het eerst een nieuw gerecht te maken.

Amerikaanse BBQ Workshop II

Share this workshop

Hou je van de Amerikaanse BBQ stijl en van de uitdaging van grote stukken vlees roken? Dan is deze Amerikaanse II BBQ workshop  voor jou! Want bigger is better en deze workshop barst uit zijn voegen van het vlees. Leuk voor als je eerder al eens onze Amerikaanse BBQ workshop I hebt gevolgd of gewoon op zoek bent naar meer inspiratie, vuur en vlees.

We ontvangen je in ons BBQ Walhalla waar we je BBQ dromen tot leven brengen. Heb je altijd je handen op een Bastard willen leggen of wil je ervaren hoe het is om beter te roken en koken met een Bastard BBQ? Of willen je vrienden dat je eindelijk een keertje het vuur aansteekt en met allerlei rokerig creaties hun blij maakt? Nu is je kans! Ons BBQ Walhalla beschikt over 20 Bastards, twee Afrikaanse Braais en een serious fire pit. Every BBQ-lovers dream! En dat is niet eens alles, we beschikken tevens over de latest gear, leren BBQ schorten van Xapron en de scherpste messen van Forged om je mise en place een eitje te maken!

Na een warm ontvangst met een Yankee Style welkomst cocktail en BBQ bite ga je zelf in kleine groepen onder begeleiding van onze Smokey Pitmasters aan de slag met diverse bombastische BBQ-gerechten. Tijdens de bereidingen geniet je met je medebarbecueërs onder het genot van de open bar (bier, wijn en frisdrank). Genieten hiervan mag onbeperkt maar je moet wel bij de les blijven.

Welke gerechten moet je voorstellen? Je begint “light” met een tex-mex brisket bite en na de warming up ga je zelf aan de slag met de ultieme kipsnack: de chicken lollipops . Vervolgens ga je verder met de gruwelijk lekkere steak flambée. Afsluiten doe je met een smeuïg kampvuur dessert, de skillet ‘S mores. Dit is zeker een Amerikaanse BBQ workshop voor carnivoren met flinke trek!

But that’s not all! We demonstreren tussen de bereidingen door diverse Holy-Smoke-thats impressive specials zoals Snow’s BBQ special, de Tootsie’s pork steak, die je uiteraard ook gaat proeven! Neem onze tips & tricks mee naar huis om zelf vurige creaties op je eigen barbecue te toveren.

The details

 

Niveau:
Beginnende en semi-ervaren BBQ’ers
Workshop type:
Mix tussen demonstraties, proeverijen en zelf koken
Prijs:
€125,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Food, drinks, receptenbundel & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
max. 40 personen
Tijden:
12:00 - 17:00 Zaterdag en Zondag
Annuleren / Verzetten:

Let op: gekochte tickets kunnen enkel onder bepaalde voorwaarde geannuleerd of geruild worden. Lees hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.