Amerikaanse

BBQ Workshop III

Everything is bigger in deze Amerikaanse BBQ Workshop III! Deze workshop barst namelijk uit zijn voegen van het grotere vlees.

Claim

Your spot

Yes you can! Durf het diepe in te springen en de kolen flink op te stoken om voor het eerst een nieuw gerecht te maken.

Amerikaanse BBQ Workshop III

Share this workshop

Can’t get enough van de Amerikaanse BBQ Stijl? Dan is deze workshop in ons BBQ Walhalla jou op het lijf geschreven! Met deze nieuwste toevoeging aan onze BBQ Workshop line-up brengen we je fonkelnieuwe BBQ-inspiratie waar jij je tanden in wilt en gaat zetten. Ga aan de slag met de originele Alabama White style chicken, rook en proef malse en sappige turkey breast en stook je vuur zinderend heet voor een smakelijke smashburger, dé trendy burgervariant die je geprobeerd moet hebben. Een leuke workshop voor Smokey Lovers die al eens eerder een USA BBQ workshop bij ons gevolgd hebben en voor de newby’s die wel eens mee willen roken met de Pitmasters van Smokey Goodness.

READY? SET? START YOUR FIRES!
We ontvangen je in ons Smokey Goodness BBQ Walhalla waar we je BBQ dromen tot leven brengen. Heb je altijd je handen op een Bastard willen leggen of wil je ervaren hoe het is om beter te roken en koken met een Bastard BBQ? Of willen je vrienden dat je eindelijk een keertje het vuur aansteekt en met allerlei rokerig creaties hun blij maakt? Nu is je kans om onze Amerikaanse BBQ workshop bij te wonen! Ons BBQ Walhalla beschikt over 20 Bastards, twee Afrikaanse Braais en een serious fire pit. Every BBQ-lovers dream! En dat is niet eens alles, we beschikken tevens over de latest gear, leren BBQ schorten van Xapron en de scherpste messen van Forged om je mise en place een eitje te maken!

Na een warm ontvangst met een Yankee Style welkomst cocktail en BBQ bite ga je in kleine groepen zelf onder begeleiding van onze Smokey Pitmasters aan de slag met diverse bombastische gerechten tijdens deze BBQ Workshop Amerikaanse style. Tijdens de bereidingen geniet je met je medebarbecueërs onder het genot van de open bar (bier, wijn en frisdrank). Genieten hiervan mag onbeperkt maar je moet wel bij de les blijven.

Wat kan je van deze USA inspired BBQ workshop verwachten? Een gave mix van demo’s, proeverijen en zelf te maken gerechten. Zo laten we je zien hoe je Texas style Turkey breast rookt en schuiven meteen een bite van dit vurige vogeltje in je handen. Daarna leren we je alles over wat er komt kijken bij het malen van je eigen burgervlees zodat jij aansluitend zelf aan de slag kunt gaan met de bereiding van een smashburger. Go big or stay hungry dus grillen en smoken we nog even lustig verder. Maak Alabama White Style Chickens, ervaar de rijkste BBQ side dish uit ons arsenaal en steek een aantal garnalen in de fik met een flinke scheut bourbon. Om er zeker van te zijn dat zelfs de grootste Amerikaanse trek gestild wordt sluit je de workshop af met een luchtige smoke-braised beef cheeck pita want who needs dessert right?

The details

 

Niveau:
Beginnende en semi-ervaren BBQ’ers
Workshop type:
Mix tussen demonstraties, proeverijen en zelf koken
Prijs:
€125,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Food, drinks, receptenbundel & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
max. 40 personen
Tijden:
12:00 - 17:00 Zaterdag en Zondag
Annuleren / Verzetten:

Let op: gekochte tickets kunnen enkel onder bepaalde voorwaarde geannuleerd of geruild worden. Lees hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.