Het Zomer BBQ menu bestaat uit prachtige BBQ klassiekers met een zomerse twist die bij een breed publiek in de smaak vallen. Ons menu bestaat uit:
Pulled Pork:
16 uur traag gegaarde Heyde Hoeve varkensschouders uit de smoker met onze eigen Pig Powder BBQ Rub en Smokey’s Original BBQ Saus.
Texas Chicken:
Met onze eigen Cheeky Chicken BBQ Rub gekruide kippendijen van scharrelkippen geserveerd met frisse Amerikaanse Ranch-saus.
Hot Smoked Zalm:
Hele warm gerookte zalmzijdes ingewreven met citroen-peperkruiden, geserveerd met citroen.
Jalapeno-Cheddar Sausages:
Lichtgerookt en geroosterd jalapeño-cheddar worstje van de smoker.
De keuze uit:
Brisket:
Salt & pepper crusted 16 uur warm gerookte brisket geserveerd met zuurtjes.
OF
Black Angus Burger:
100% Black Angus burgers geserveerd met een build your own burger buffet met verschillende toppings.
Potato Salade:
Roasted mini potato salade met kerstomaatjes, lente ui, basilicum, peterselie en crème fraîche.
Coleslaw:
Witte kool, rode kool, wortel en rode ui, afgemaakt met citrus vinaigrette.
Broodbuffet:
Assortiment vers afgebakken biologisch breekbrood met roomboter, kruidenboter, aioli en tapenades.