Our story

From Jord to crew

Bigger, Better BBQ, Smokey Goodness catering burns better dan welke cateraar dan ook. Ambacht, fun en een smakelijke attitude versmelten tot zinderende catering voor feesten en evenementen in Nederland en België.

Meat up

At our workshops

Steak je handen uit de mouwen onder het genot van een drankje en ontdek de enorme diversiteit van koken met echt vuur.

Men and women with a mission

we Sprinkle joy on your food

Barbecueën met Smokey Goodness is pure beleving. Onze grote in het oog springende smokers en bbq’s zetten de toon en de authentieke bereiding van echte, eerlijke gerechten maken het plaatje compleet. Smokey Goodness is fan van de ‘rough kitchen’: stoere mannen en vrouwen, open vuur, grote stukken duurzaam vlees, vis, kraakverse groenten en een hoop spektakel

Ons innovatieve in 2010 opgerichte concept is trotse winnaar van de Columbus Trophy, een Europese erkenning voor onderscheidende horecaondernemingen met lef, en mag zich vanaf 2014 World Champion Whole Hog Barbecue noemen. Samen met ons team vakkundige culinaire pyromanen verzorgen we het hele jaar smaakmakende catering voor zowel grote evenementen en festivals als kleine exclusieve trouwerijen en feesten. In Delft en op locatie bieden we leerzame workshops & masterclasses om ons enthousiasme voor het betere barbecueën te delen.  We organiseren bijzondere eigen evenementen, publiceren de populaire en bekroonde ‘Smokey Goodness BBQ’ boeken en verkopen onze geliefde sauzen, kruiden, boeken en BBQ fan merchandise. Kortom, we live and breath BBQ!

Our values

Smokey Goodness streeft ernaar om in al haar bedrijfsactiviteiten een hoge kwaliteit diensten en producten te bieden, continu te vernieuwen en een hoop lol te beleven. Ontdek hier waar wij voor staan.

Kwalitatief

Smokey Goodness staat voor premium BBQ, dit betekent dat wij uitlsuitend werken met verse grondstoffen van aantoonbaar duurzame en kwalitatieve herkomst, from scratch onze gerechten zelf maken op ambachtelijke en traditionele wijze en persoonlijke, aandachtsvolle op maat service bieden.

Innovatief

Voor onze inspiratie reizen we de wereld af. Australië, Noord-Amerika, Latijns Amerika, Afrika, Europa – we reizen er naar toe, dompelen ons onder in de lokale BBQ cultuur en laten onze eigen interpretatie er op los. Zo bieden we continu originele, smakelijke bereidingswijzen, gerechten en BBQ’s die je bij geen enkele andere BBQ cateraar aantreft.

Fun

We hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Dit betekent echter niet dat het er nu alleen nog serieus en officieus aan toe gaat. We hebben onbegrensd plezier in ons werk en vinden het oprecht leuk om voor uw gasten te mogen barbecueën, we love our job!

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.