Winter

BBQ Workshop

Nee, je bent niet gek. Barbecueën in de winter is volkomen normaal. Dat niet iedereen dat zo ziet, is pas gek! Ontdek in onze winter BBQ workshop waarom jouw BBQ nooit meer terug de schuur in mag.

Claim

Your spot

Don’t worry about your beef balls freezing! Trek je thermokleding uit de kast, vul je heupfles met een flinke slok bourbon en laat je kolen flink gloeien!

Winter BBQ Workshop

Share this workshop

Winter barbecueën is niet langer een activiteit voor de “chosen few”. Het wordt door steeds meer fans omarmd. Stevige wintermaaltijden op de smoker hebben een extra duwtje in de smakelijk rug nodig en een vlok sneeuw is geen excuus om binnen voor de openhaard te blijven zitten. De winterperiode heeft haar eigen culinaire ingrediënten en smaken die een schatkist van diversiteit bieden. Nee, we zullen geen meter sneeuw in Delft hebben tijdens de workshop maar wel de juiste ingrediënten om je winterse buiten koken en nieuwe culinaire creaties te ondersteunen.
BRRRRR-B-Q

Winter barbecueën is niet langer een activiteit voor de “chosen few”. Het wordt door steeds meer fans omarmd. Stevige wintermaaltijden op de smoker hebben een extra duwtje in de smakelijk rug nodig en een sneeuwvlokje is geen excuus om binnen voor de openhaard te blijven zitten. De winterperiode heeft haar eigen culinaire ingrediënten en smaken die een schatkist van diversiteit bieden. Nee, we zullen geen meter sneeuw in Delft hebben tijdens de workshop maar wel de juiste ingrediënten om je winterse buiten koken en nieuwe culinaire creaties te ondersteunen.

We ontvangen je in ons BBQ Walhalla waar we je winterse BBQ dromen tot leven brengen en waar je lekker warm van zal blijven. Ons vurige Walhalla beschikt over 20 Bastards, twee Afrikaanse Braais en een fire pit. Every BBQ-lovers dream! Dat is niet eens alles, we beschikken tevens over de latest gear, leren BBQ schorten van Xapron en de scherpste messen van Forged om je mise en place een eitje te maken!

Na een warm ontvangst met een winterse cocktail en BBQ bite waar je van gaat gloeien ga je in kleine groepen zelf onder begeleiding van een Smokey Pitmaster aan de slag in deze Winter BBQ workshop. Vol met winterse smaakmakers en recepten uit ons Winter BBQ Boek geïnspireerd door onze reis naar Lapland. Tijdens de bereidingen geniet je met je mede barbecueërs onder het genot van de open bar (bier, wijn en frisdrank). Genieten hiervan mag onbeperkt maar je moet wel bij de les blijven. Bier in je hand, now get ready to go wild!

Je gaat beginnen met Romaine Rabbit, de pit gaan we opstoken voor de Flaming Fish en je gaat verder met drie andere gerechten waaronder een BRRRRRRRBQ dessert. Tussen de vlammen en rook door demonstreren wij nog meer winterse inspiratie wat je als leuk project met je BBQ buddy kan maken deze winter. Leuk als je BBQ buddy mee komt, two heads are better than one!

FAQ ME!

Heb je nog burning questions over onze BBQ workshops of masterclasses? Op deze Smokey Goodness Workshop Website lees je alle info die wij denken dat je nodig hebt en tref je de meest gestelde vragen en antwoorden.

Winter BBQ workshop banner

The details

 

Niveau:
Beginnende en semi-ervaren BBQ’ers
Type Workshop:
Mix tussen demonstraties, proeverijen en zelf koken
Prijs:
€125,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Food, drinks, recepten & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
max 40 personen
Tijden:
12:00 - 17:00 Zaterdag en Zondag
Annuleren / Verzetten:

Let op: gekochte tickets kunnen enkel onder bepaalde voorwaarde geannuleerd of geruild worden. Lees hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.