Seizoens BBQ

Winter catering

Donkere dagen depressies smelten weg met onze gehele jaar door vrolijke winter BBQ.

Ontdek

de mogelijkheden

De winterperiode heeft haar eigen culinaire ingrediënten en smaken die een schatkist van diversiteit bieden.

Winter BBQ

Share this catering option

Fire cooking alleen geschikt voor in de zomer? Don’t think so! Bij Smokey Goodness winter BBQ voorzien we bijzondere buffetten en walking dinners die je optimaal laten genieten van dit koude seizoen. Tijdens uw winterse bruiloft, bedrijfsfeest, kerstborrel of nieuwjaarsreceptie plaatsen we de smoker buiten waar gasten een kijkje kunnen nemen naar onze bijzondere bereidingen. Binnen plaatsen we de aangeklede buffetten van waaruit we de gasten voorzien van heerlijke gerechten met een winterse twist. Zo is het volop genieten zonder kou te lijden. Smokey Goodness biedt – naast ons jaar rond aanbod – een tweetal winterse BBQ buffetten en een ruime selectie aan walking dinner bites aan in de wintermaanden om volop van dit koude seizoen te genieten.

Winter delicious BBQ Menu

Het Winter Delicious BBQ menu bestaat uit prachtige BBQ klassiekers met een winterse twist die bij een breed publiek in de smaak vallen. Ons menu bestaat uit:

Warme BBQ gerechten:

Geroosterde Varkensprocureur:
Met grove mosterd ingewreven Heyde Hoeve Varkensprocureur geserveerd met walnoot-cranberry topping.

Citrus-Specerijen Gildehoen Kip:
Met winters citrusfruit en specerijen gemarineerde kippendijen van duurzame Gildehoenen van de grill.

Berry-Salmon:
In zijn geheel warm gerookte zalmzijdes met winterse berry glaze.

Salades en brood:

Geroosterde Wintergroenten Salade:
Mix van geroosterde wintergroenten zoals pompoen, pastinaak en winterwortels geserveerd met balsamico- vinaigrette en ruccola.

Bieten Salade:
Gepofte bieten met geitenkaas, pistache en munt.

Broodbuffet:
Assortiment vers afgebakken biologisch breekbrood met roomboter, kruidenboter, aioli en tapenades.

Vanaf €34,- per persoon bij minimaal 70 personen,
exclusief fixed costs en BTW

Winter deluxe BBQ Menu

Met het Winter Deluxe BBQ menu gaan we helemaal wild. We halen alles uit de kast om next level winter BBQ voor jou en je gasten te maken. Ons menu bestaat uit:

Warme BBQ gerechten:

Winter Pork Roast:
Prachtig ribstuk van Heyde Hoeve varken in zijn geheel gegaard geserveerd met warme appelcompote.

Kalkoenfilet:
Gepekelde kalkoen let gemarineerd in een winterse rub en met winterse kruiden van de grill.

Bacon- Kabeljauwmedaillons:
In bacon gewikkelde kabeljauw let geserveerd met een rozemarijn beurre blanc saus.

Wildzwijnstoofvlees:
Een stoofvlees van wild zwijn geserveerd met chipotle rozijnen, aardappelen, winterpenen en kastanjechampignons.

Black Angus Roast:
Rib-eye van Black Angus runderen van de grill puur bereid met zout en peper.

Salades en brood:

Geroosterde Wintergroenten Salade:
Mix van geroosterde wintergroenten zoals pompoen, pastinaak en winterwortels geserveerd met balsamico- vinaigrette en ruccola.

Bieten Salade:
Gepofte bieten met geitenkaas, pistache en munt.

Zoete Aardappels:
Warme puree van zoete aardappel geserveerd met een crumble van kaneel pecannoten.

Broodbuffet:
Assortiment vers afgebakken biologisch breekbrood met roomboter, kruidenboter, aioli en tapenades.

Vanaf €47,- per persoon exclusief fixed costs en BTW

WALKING DINNER WINTER BBQ STYLE

Save Room for These! Ontdek onze assortiment aan smakelijk extra’s om uw winterse event naar een hoger niveau te tillen. Onze arrangementen passen we graag aan binnen het feestelijke thema dus stel onze culinaire creativiteit gerust op de proef.

Een aantal voorbeelden:
Party Bites:

Winterse Borrelplank:
Leverworst van de grill, leberkase, Smokey’s cuts, oude kaas, komijnenkaas, olijven, pretzelbuns, grove piccalilly en roomboter.

Smokey’s Nuts:
Verschillende gerookte en gezouten nootjes voor op tafel.

Brisketbitterballen:
Bitterballen gemaakt van brisket, bordelaisesaus en beenmerg geserveerd met een pastinaak truffel crème.

Gerechten:

Smoked Duck:
Gerookte eend geserveerd met knolsederijpuree en groene kruidenpesto.

Brisket Burnt Ends:
Brisket gemarineerd in onze eigen Bold en Beefy rub geserveerd met een crème van pastinaak, bordelaise saus, rode biet in zoetzuur en gepofte quinoa.

Gin Fish Blinis:
Forelfilets uit de pekel geserveerd met een gin crème fraiche en ingelegde ui.

Download ons volledige Winter BBQ aanbod.

BS Take Out

Heat & Eat

Mis je onze signature style gerechten?
No worries, bestel nu online de ingrediënten voor bbq goddelijkheid thuis en haal in het weekend af.

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.