Het Winter Deluxe BBQ menu bestaat uit prachtige BBQ klassiekers met een winterse twist die bij een breed publiek in de smaak vallen. Ons menu bestaat uit:
Eendenborst:
Eendenborst gerookt met Smokey’s eigen BBQ rub met subtiele tonen van koffie en cacao.
Wild Zwijn Stoof:
Stoof van wild zwijn met chipotle rozijnen, winterpeen, kastanjechampignons en kruidkoek.
Chicken Supreme:
Het mooiste stukje van de scharrelkip geserveerd met compote van winterpeen, uien, tijm en specerijen.
Hay Smoked Salmon:
Op hooi gerookte zalmzijde met grof zout en roze peper.
Ash Baked pumpkin:
Hele flespompoenen gegaard in de as geserveerd met geitenkaas, rode peper, koriander, gerookte olijfolie.
Truffel Krieltjes:
Warme jonge krielaardappeltjes met truffelroomsaus, Parmezaanse kaas en peterselie.
Gepofte Bietensalade:
Gepofte bieten met geitenkaas crumble, gepofte kastanje en peterselie.
Broodbuffet:
Assortiment vers afgebakken biologisch breekbrood met roomboter, kruidenboter, aioli en tapenades.
Met het Winter Delicious BBQ menu gaan we helemaal wild. We halen alles uit de kast om next level winter BBQ voor jou en je gasten te maken. Ons menu bestaat uit:
Winter Chicken:
Kippendijen van scharrelkippen met citroen peper kruiden geserveerd met een compote van winterpeen, ui, tijm en specerijen.
Smokey’s Boeuf Bourguignon:
Stoof van Black Angus rundernek met chipotle rozijnen, winterpeen, kastanjechampignons en kruidkoek.
Smoked Honey Mustard Pork:
Varkensprocureur van het Heyde Hoeve varken ingewreven met honing en mosterd traag gegaard met eikenhout geserveerd met een cranberry-walnoot crumble.
Hay Smoked Salmon:
Op hooi gerookte zalmzijde met grof zout en roze peper.
Winter Veggie Salad:
Mix van geroosterde pastinaak, winterpeen en knolselderij geserveerd met zoetzure rode ui, rucola en hazelnoot.
Gepofte Bietensalade:
Gepofte bieten met geitenkaas crumble, gepofte kastanje en peterselie.