Smokey’s LIVE Show – Lowlands BBQ 25 April 2021

Smokey’s LIVE Show – Lowlands BBQ 25 April 2021

YES, het is bijna tijd voor Smokey’s Live Show – Lowlands BBQ! Hebben jullie er ook net zo veel zin in als ons? Hell yeah you do!

Smokey’s (gratis) LIVE Show zal bestaan uit verschillende onderdelen, van demo tot inspiratie en van quiz tot FAQ me’s, maar natuurlijk ook uit de lancering van ons 8ste (!) Smokey Goodness boek: Lowlands BBQ!  Dus eigenlijk voor ieder wat wils en hetgeen wat jullie van ons gewend zijn, a whole lotta BBQ fun.

GOOD TO KNOW:

  • Meedoen met de LIVE Show is geheel gratis
  • De Live Show zal plaatsvinden op 25-04-2021 en begint om 20:00
  • Sluit je je vooraf aan met de 3 gangen Beer B-que Diner Box – dan begint de avond voor jou om 18:30

 

TELL ME MORE!

De liveshow is opgedeeld in twee delen: de Tasting Games en Smokey’s Live Show: Lowlands BBQ! We beginnen om 18:30 met een drie gangen Beer B-Que box, hierin maak jij samen met Jord je nieuwe Lowlands BBQ gerechten af.

Vanaf 20 uur in het tweede deel gaan we jullie niet meer lastigvallen met koken, simpelweg verstand op 0 en frituur op 180. Je kan je dan lekker focussen op Smokey’s LIVE Show: Lowlands BBQ!

Tijdens Smokey’s Live Show is het mogelijk om de ultieme Lowlands BBQ ervaring te krijgen met onder andere de nieuwste bbq hapjes uit het Lowlands BBQ boek samen in de Borrelbox. Dit is niet verplicht! Allerbelangrijkste is dat we met zijn allen vol op genieten van al het BBQ moois tijdens de LIVE Show!

 I WANNA JOIN THE LIVE SHOW! 

LOWLANDS BBQ BOEK

Smokey Goodness Lowlands BBQ, heeft onze eigen Lage Landen als inspiratiebron. Bigger, better en dit keer geheel in onze eigen backyard. Want waarom reizen als je de allerbeste kreeft, world famous lamsvlees en award-winning rundvlees gewoon in huis hebt? Met de ultieme basisinfo over barbecueën en als bonus een forse portie handige tips: de vetste BBQ-shops & de beste butchers op een rij.

PRE-ORDER JOUW GESIGNEERDE LOWLANDS BOEK