Events

You bring the crowd, we bring the party

Wij voorzien als cateraar een bijzonder sfeervol aangeklede keuken op locatie met onze grote smokers, bbq-wagens en vuurverslindende aanhangers. De fire cooking doen we live in het zicht van de gasten, zo bieden we een blik in onze keuken en serveren we verrassende gerechten die indruk maken.

Upcoming

Events & parties

In samenwerking met RARE organiseren wij meerdere festivals en events om de vurige liefde voor memorabele dagen te voeden.

Crash our party anytime

Enjoy our food inbetween dances

Smokey Festivals is het pasgeboren kindje van Smokey Goodness. Na jarenlang alle grote festivals van de Benelux te hebben overwonnen en de meest waanzinnige events te hebben gekoesterd, besloten Chief Jord Althuizen & de Smokey Crew dat het eens tijd zou worden om zelf de festival-touwtjes in handen te nemen. Na de eerdere succesvolle book-launch-parties, gaan wij nu in samenwerking met RARE meerdere festivals en events organiseren om de vurige liefde voor memorabele dagen te voeden.

Anno 2019 organiseren wij twee keer per jaar een kick-ass festival waarvan wij één keer in de zomer en één keer in de winter onze grootste smokers van de Benelux verzamelen en naar buiten komen. Alle Smokey Crew Pitmasters kunnen voor deze twee keer per jaar samen, in plaats van allemaal op een ander festival te rocken, en laten zien wat koken met vuur inhoudt.

Bekijk alle events en festivals op smokeyfestivals.nl

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.

Options