Jord’s Braai Night – Afrikaanse Braai Masterclass

BBQ Masterclass

We gaan vlammend aan de slag met vurige Smokey Goodness recepten geïnspireerd door onze hedonistische reis door Zuid-Afrika. Een braai thuis heb je niet eens nodig!

Claim

Your spot

Take the bull by the horns, bite the bullet, carpe diem! What the hell are you waiting for? Nou gaan ons braai!

Nou gaan ons braai!

Share this Masterclass

In deze one of a kind Masterclass gaat Jord Althuizen samen met zijn team Pitmasters vlammend aan de slag met vurige Smokey Goodness recepten geïnspireerd door onze hedonistische reis door Zuid-Afrika. Ontdek alles over wat braai is, hoe een braai werkt en nog veel belangrijker, hoe ongekend lekker de Zuid-Afrikaanse vuurkeuken is. Take the bull by the horns, bite the bullet, carpe diem! What the hell are you waiting for?

Altijd al willen weten wat die Zuid-Afrikanen nou met Braai bedoelen? Nou, dan hebben wij one burning hell of a chance om dat tot in de smeulende puntjes te ontdekken! Want Braai is meer dan de Zuid-Afrikaanse vuurgestookte buitenkeuken, Braai is avontuur, gezelligheid en samenzijn. En sja, als je dan samen fikkie gaat stoken, dan denken we dat je het best leuk gaat vinden om dat met onze ubervuurvreter Jord Althuizen te doen!

Hij neemt je mee op reislustig avontuur en toont hoe je op een originele Afrikaanse braai de lekkerste en typisch Zuid-Afrikaanse gerechten bereid. Samen met zijn team pitmasters gaat hij in een relaxte avond aan de slag met verse ingrediënten die op braais, grills en de te gekke firepit van 12m2 al demonstrerend en doorspekt met anekedotes live bereid worden. Denk aan vlees (boerewors, bobotti), vis (snoekbraai, zeebaars met chermoula), braaibroodjies, de (on)nodige groenten en desserts en genieten ervan onder genot van een premium Afrikaans wijntje of verfrissende pilsener. Deze masterclass (waarbij je zelf niet hoeft te koken)  is een must voor BBQ-liefhebbers die eens wat meer willen dan spare ribs, pulled pork en burgers (kan je daar genoeg van krijgen dan?) of mensen die overwegen een Braai aan te schaffen (wij verkopen ze ook, hint, hint) en willen weten hoe je er het maximale uit haalt.

SOUNDS GOOD, MAAR HOE VERLOOPT DEZE JORD’S BRAAI NIGHT MASTERCLASS  PRECIES?

Na een warm ontvangst met een eerste greep uit de speciaalbieren of premium Afrikaanse wijnen duik je flink de diepte in van de wereld van outdoor cooking en de werking van de Zuid-Afrikaanse braai’s middels uitgebreide uitleg, demonstraties en natuurlijk proeverijen. Tijdens de masterclass geniet je met je mede barbecue lovers van een uitgebreid walking dinner vol rustieke bites en de open bar (speciaal-) bier, wijn en frisdrank). Genieten mag onbegrensd, maar je moet wel bij de les blijven.

Ieder gerecht van het walking dinner wordt op een andere vurige manier bereid op de verschillende braai’s en de open fire pit. Jord neemt je mee met tekst en uitleg hoe deze wereldse vuurbereidingen werken en het beste uitgevoerd dienen te worden. Zo ervaar je robuuste en inspirerende vuurtechnieken terwijl jij na iedere demonstratie zelf kunt proeven van datgene wat net getoond is.

In deze unieke Masterclass / BBQ workshop steek je zelf de handen enkel uit de mouwen om te genieten van het lekkere eten en de bijpassende bieren of wijnen. Zelf BBQ’en skip je deze keer zodat je alle tijd hebt om te genieten van de demonstraties, uitleg en anekdotes die Jord Althuizen verzorgd. Tussendoor mag je hem het vuur aan de schenen leggen en alle brandende BBQ vragen die je hebt op hem afvuren. Heb je nog een ongesigneerd boek liggen en wil je een krabbel, juist. Nu is je kans, meenemen dus.

FAQ ME!

Heb je nog burning questions over onze BBQ workshops of masterclasses? Op deze Smokey Goodness Workshop Website lees je alle info die wij denken dat je nodig hebt en tref je de meest gestelde vragen en antwoorden.

Braai BBQ Masterclass banner

The details

 

Niveau:
Beginnende en semi-ervaren BBQ’ers
Type Masterclass:
Demonstraties en proeverijen (niet zelf koken)
Prijs:
€165,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Food, drinks, receptenbundel & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
Max. 34 personen
Tijden:

18:00 - 23:00 (Vrijdag)

Annuleren / Verzetten:

Let op: gekochte tickets kunnen enkel onder bepaalde voorwaarde geannuleerd of geruild worden. Lees hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.