BBQ Bedrijfs-
feest

Beter dan elke VrijMiBo

Vuur, bombastische smaken en een hoop spektakel. Ingrediënten om jouw feest of diner een hit te maken.

Ontdek

de mogelijkheden

Onze fire-cooked catering menu’s zijn zorgvuldig samengesteld met bijzondere, verse en huisbereide gerechten waarvan iedereen kan genieten.

BBQ Bedrijfsfeest

Share this catering option

Biertje, balletje, collega’s, je kent het wel, het jaarlijkse bedrijfsuitje. Wil je eens wat anders? Schakel dan Smokey Goodness in voor een verrassende culinaire fire cooking beleving! Wij zorgen ervoor dat het bedrijfsfeest een smakelijke invulling krijgt waar iedereen naar uitkijkt. Onze smokers trekken geheid de aandacht van het personeel. Gefascineerd zullen zij toekijken hoe wij met echt vuur aan de slag gaan om een heerlijke bbq te bereiden. Meer dan show alleen, de originele gerechten met subtiele smaken zorgen voor de echte spectaculaire fire cooking beleving.
Bijzondere menu’s

We hebben een breed scala aan menu’s opgesteld die geheid bij jouw collega’s in de smaak vallen. Onze gerechten worden immers van scharrelvlees van kwalitatieve rassen, verse ingrediënten en ‘from scratch’ gemaakt. Of je nu een volledig verzorgd diner vanaf ons authentieke buffet wenst, een selectie mooi opgemaakte bbq bites of een varken aan het spit, wij maken er iets bijzonders van.

Wij werken met:
  • Scharrel & Duurzaam Vlees
  • Bijzondere Rassen
  • Verse Ingrediënten
  • Verantwoorde Brandstof
  • Kwalitatieve Leveranciers
  • 100% Fun Garantie

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.