Events BBQ

catering

Vuur mag niet ontbreken bij het ultieme evenement! Ons team vakkundige culinaire pyromanen (en vrouwen) verzorgt jaar rond smaakmakende catering voor evenementen in Nederland en België.

Ontdek

de mogelijkheden

We can take the heat – 4000 BBQ bites in 40 minuten serveren, dat kunnen we! We gaan ver tijdens evenementen en rekken onze BBQ kunsten tot het uiterste.

Culinair Fire Cooking Evenement

Share this catering option

Op zoek naar een unieke culinaire invulling voor jouw evenement? Zoek dan niet verder. Met onze grootse bbq’s en smokers, authentieke uitstraling en kwalitatief hoogstaande fire cooked gerechten hebben wij de ingrediënten om jouw evenement onvergetelijk te maken. Of het nu gaat om 100, 1.000 of 50.000 bezoekers, wij hebben de capaciteit en ervaring om iedereen van smakelijke fire-cooked gerechten te voorzien.
Festival Catering

Op zoek naar een unieke culinaire invulling voor jouw evenement? Zoek dan niet verder. Met onze grootse bbq’s en smokers, authentieke uitstraling en kwalitatief hoogstaande fire cooked gerechten hebben wij de ingrediënten om jouw evenement onvergetelijk te maken. Of het nu gaat om 100, 1.000 of 50.000 bezoekers, wij hebben de capaciteit en ervaring om iedereen van smakelijke fire cooked gerechten te voorzien.

BIGGER IS BETTER!

Evenementbezoekers zijn steeds lastiger te imponeren, ze hebben het allemaal al eens gezien. Maar hebben zij al eens een BBQ van 14 meter en 3,500kg gezien? Onze BBQ’s en smokers zijn de grootste van de Benelux, bieden impact en leveren altijd leuke reacties op. We bieden voor evenementen zowel kleine gerechten, zoals onze signature sandwiches (kraakverse broodjes met heerlijke bbq-toppings) als complete menu’s aan. Dus of het nu gaat om catering voor grote groepen of een exclusief gezelschap, wij zorgen voor een fire cooking invulling die bijblijft.

The Church of Protein

Bij meerdaagse events en festivals delen we ons vleesevangelie graag vanuit onze ‘Church of Protein’. Een imposant bouwwerk met vleesevangelische insteek van waaruit wij onze bites serveren. Dus geen lelijke pop-up tent met banners maar een sfeervol bouwwerk that makes you smile.

Fiery Veggies

Is het bij Smokey Goodness dan alleen maar vuur en vlees? Zeker niet! Onze culinaire kunsten laten we botvieren op het gehele spectrum van ingrediënten wat groeit en bloeit. We zien op festivals en evenementen een groeiende behoefte aan vegetarische en veganistische snacks and bites. Ons Fiery Veggies concept bieden we los aan naast het Smokey Goodness concept en rekent af met het suffe ‘healthy’ imago en schreeuwt al vlammend ‘lekker!’. De 100% plant based food wordt in sfeervolle ruige setting bereidt en gepresenteerd en is de welkome afwisseling op grote muziekfestivals en events.

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.