Custom

BBQ Workshop

Ooit nagedacht om met vuur te spelen voor jouw volgende groepsuitje of productdemonstratie? Onze BBQ Workshops zijn ook te reserveren voor privé groepen.

Claim

Your spot

Tijd om bij elkaar te komen om samen vurige creaties te betoveren onder het genot van een koud drankje in Smokey’s BBQ Walhalla.

BBQ Smokey style

Share this workshop

Of je nu op zoek bent naar een gezellige en leerzame dag voor een groep vrienden, een leuk bedrijfsuitje voor jou en je collega’s of een assortiment producten onder de aandacht wilt brengen, Smokey Goodness biedt op maat gemaakte BBQ workshops en spraakmakende demonstraties vanuit de Delftse BBQ Walhalla of op locatie. Wij verzorgen workshops voor besloten groepen en kunnen productdemonstraties verzorgen voor een groot publiek en evenementen. Neem met ons contact op indien je interesse hebt in een custom BBQ Workshop voor bedrijven en groepen. Dit kan via email of door te bellen met +31 (0)15 203 03 03

We verzorgen de custom BBQ workshop op locatie of ontvangen je in ons BBQ Walhalla in Delft waar we je BBQ dromen tot leven brengen. Ons BBQ Walhalla beschikt over 20 Bastards, twee Afrikaanse Braais en een serious fire pit. Every BBQ-lovers dream! En dat is niet eens alles, we beschikken tevens over de latest gear, leren BBQ schorten van Xapron en de scherpste messen van Forged om je mise en place een eitje te maken! Zo kunnen we gegarandeerd een succes met rokerig randje van jouw bijeenkomst maken.

Vervolgens beginnen we met het echte werk. We delen onze ervaring en geven je inzicht in de diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder gerecht. In kleine groepjes ga je vervolgens aan de hand van recepturen – en onder begeleiding van onze pitmasters – zelf BBQ gerechten bereiden op diverse barbecues en smokers.

Na de bereiding geniet je met je medebarbecueërs – onder het genot van de open bar – van de verschillende gerechten. Na afloop krijg je de recepturen uiteraard mee naar huis zodat je het succes kunt herhalen. Onze custom BBQ workshops zijn perfect te combineren met zakelijke bijeenkomsten die we ook inpandig kunnen verzorgen. Kortom, de mogelijkheden voor een geslaagde bijeenkomst zijn onbegrensd dus neem nu contact met ons op en let’s play with fire!

The details

 

Aantallen:
Voor kleine besloten groepen en grootschalige evenementen
Prijs:
Vraag een offerte op maat aan voor jouw event.
** Minimale besteding €2.000,-

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.