Churrascada 2019

Churrascada 2019

Meat comas, beer and BBQ in Sao Paulo voor Churrascada BBQ festival

Chefs, carnivores and barbecue fanatics join forces in Brazil and make for a kick-ass week full of inspiration and meat comas! De mooiste ideeën doen we bij Smokey Goodness op tijdens onze reizen. Gustavo Bottino, een Braziliaanse food friend van Jord heeft hem voor de tweede keer uitgenodigd mee te doen als international guest chef aan het Churrascada in Sao Paulo, Brasil.

Dit foodfestival brengt jaarlijks Braziliaanse chefs en guest chefs uit de hele wereld samen om rond zesduizend gasten met unlimited food & drinks de dag van hen leven te bezorgen. Jord en Rainier hebben het Braziliaanse fire cooking belevenis gedocumenteerd.

Bekijk hier de sneak peek en stay tuned voor de hele film. Waarschuwing – trek alvast een slobbertje aan want het water gaat over je tanden lopen!

Voor meer info over het Churrascada Festival: