Crew

Meat & Great

We eat, live and breath BBQ! But there’s more than meats the eye. We nodig je uit om kennis te maken met de mannen en vrouwen die de brandstof van Smokey Goodness zijn.

Workshops

Get your hands dirty

Yes you can! Steek je handen uit de mouwen en ontdek de enorme diversiteit van koken met echt vuur en smaken die je met de BBQ kunt creëren.

WALL OF FLAME

Zonder goede mensen die er vol bevlogenheid naar streven jouw event of feest van optimale food en fun te voorzien zijn we niet veel meer dan een flinke berg hout, staal en rauwe ingrediënten. Vol trots presenteren we onze line up van Pitmasters, crew captains en collega’s die ieder van essentieel belang zijn voor onze rocking BBQ catering.

Jan – Pitmaster

Deze harder werker geniet intens van een lazy Sunday, samen ontbijten en de rest van de dag low en slow doorkomen.

Thuis wisselt hij zijn tijd af met het spelen van Fifa en het slijpen van zijn messen, op het werk zet hij deze graag nog eens in een heel aan het spit gegaard rund. Voor Jan is het belangrijk dat het om ‘the real thing’ gaat, geen fake of fony voor deze nuchtere pitmaster. Hij kan al watertanden van de Smokey Goodness’ Tuscany chicken waar hij gek op is als deze met onze verse kruiden is bereid.

Maar zijn honger is pas echt gestild als hij in Japan een dampende kom ramen noodles soldaat heeft gemaakt. Sportief is Jan zeker, zo bindt hij zijn snowboard graag aan zijn voeten en hoopt ooit de Canadese bergen onveilig te kunnen maken.

Lina – Pitmaster

Ze kwam als leerling-kok, bleef nog een jaartje langer als leerling-kok en nu ze de koksopleiding afgerond heeft gaat ze voorlopig niet meer weg.

Lina (AKA Lina the machina) kijkt er naar uit om nog eens met een vriendin een echte road trip te maken door de USA, om het land te zien en de big fires van de echte BBQ belt te ontdekken. Hier heeft ze haar tanden wel eens in krokodil gezet en gaat ze in het weekeind of vol gas los op een hardcore festival of juist in maximale chill modus met een lekker stuk vlees en bier op schoot en Netflix op de buis.

Bij Smokey Goodness is ze terecht gekomen via een Crew Call in de krant. Weg gaan doet ze niet meer want daarvoor vind ze de afwisseling in werkzaamheden en haar collega’s te leuk. Haar favoriet is en blijft het vlammen op festivals. Knallen als een malle met het team en elkaar door de lange brute dagen slepen.

1 2 3

CAN YOU HANDLE THE HEAT?

Altijd al een vurige baan willen hebben? Check onze recruitment site en wie weet stook jij jouw carrière verder op bij Smokey Goodness of Black Smoke.

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.