Crew

Meat & Great

We eat, live and breath BBQ! But there’s more than meats the eye. We nodig je uit om kennis te maken met de mannen en vrouwen die de brandstof van Smokey Goodness zijn.

Workshops

Get your hands dirty

Yes you can! Steek je handen uit de mouwen en ontdek de enorme diversiteit van koken met echt vuur en smaken die je met de BBQ kunt creëren.

WALL OF FLAME

Zonder goede mensen die er vol bevlogenheid naar streven jouw event of feest van optimale food en fun te voorzien zijn we niet veel meer dan een flinke berg hout, staal en rauwe ingrediënten. Vol trots presenteren we onze line up van Pitmasters, crew captains en collega’s die ieder van essentieel belang zijn voor onze rocking BBQ catering.

Jan – Pitmaster

Deze harder werker geniet intens van een lazy Sunday, samen ontbijten en de rest van de dag low en slow doorkomen.

Thuis wisselt hij zijn tijd af met het spelen van Fifa en het slijpen van zijn messen, op het werk zet hij deze graag nog eens in een heel aan het spit gegaard rund. Voor Jan is het belangrijk dat het om ‘the real thing’ gaat, geen fake of fony voor deze nuchtere pitmaster. Hij kan al watertanden van de Smokey Goodness’ Tuscany chicken waar hij gek op is als deze met onze verse kruiden is bereid.

Maar zijn honger is pas echt gestild als hij in Japan een dampende kom ramen noodles soldaat heeft gemaakt. Sportief is Jan zeker, zo bindt hij zijn snowboard graag aan zijn voeten en hoopt ooit de Canadese bergen onveilig te kunnen maken.

1 2 3

CAN YOU HANDLE THE HEAT?

Altijd al een vurige baan willen hebben? Check onze recruitment site en wie weet stook jij jouw carrière verder op bij Smokey Goodness of Black Smoke.

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.