Haiko geeft het “mannen-met-baarden-gevoel” de glimlach die kinderen normaal alleen in de snoepwinkel krijgen. Niet te breken, niet te stoppen.
Zie de Smokey Crew als kinderen, de smokers als de speeltuin en Haiko als het zonnetje in huis. Tillen, lachen, koken, slapen, doorgaan, poetsen, niet slapen, smoken, lachen, slapen, knuffelen, lachen, gaan. De enige manier om Haiko zijn glimlach te doen doorbreken is hem aan het eten te zetten. Dan grijpt hij het liefst naar een Brisket Sandwich met coleslaw en ingemaakte rode pepers, the man got taste! Hij kijkt ernaar uit om eens als een ware gaucho door Patagonië te trekken en ook een weekje of the grid met de buitenkook jagers van ‘Hunter Gather Cook’ in het Engelse Essex staat hoog op zijn wishlist. Bij Smokey kan het voor Haiko niet avontuurlijk genoeg zijn, hij is dan ook onze go to guy voor complexe BBQ opdrachten of de lange overnight BBQ sessies.
Zijn collega krijgt Haiko met gemak op de kast, hij hoeft hiervoor alleen maar zijn met happy hardcore gevulde playlist aan te zetten.
Marketing, communicatie, social media, persaanvragen, party invitations, niks is te gek voor Tiffany. Onze Little Yankee met een big smile. Het liefst heeft ze alle puntjes op de i en dan ook niet scheef. The lady behind the man en grote Brisket fan (je zal het niet geloven maar voor ze Jord ontmoette heeft was ze een vegetariër, jep, echt waar!).
Eenmaal bekeerd geniet ze graag van een Rubia Gallega met een stevig glas rood wijn of de grootste schaal escargot- en fruit de mer die je kan bedenken. Je zal haar niet achter een smoker vinden want ze moet nog een BBQ workshop volgen (het aansteken vind ze al uitdaging genoeg).
Haar talenten liggen meer bij het hosten van vrienden & familie, fantastische G&T’s mixen (en drinken) of een heerlijk taart uit de oven toveren met de kinderen. There is hope after all!
Chef Jasper is een first class foodie en everything pork fan die klaar staat om een lekker fikkie te stoken! Er gaat geen dag voorbij waarop hij niet op een of andere manier bezig is met voeding, gerechten verzinnen, koken of eten.
Hij geniet volop van Michelinsterrestaurants maar behalve de fancy zaken kan je hem ook omver laten blazen door de tapas en pinxto’s van San Sebastian.
Met veel stempels in zijn paspoort van Java, Australië, Zuid Oost Azie, Chile tot Argentinië, reist onze chef-kok graag de wereld rond en hij staat voor veel foodie ervaringen open, zelfs voor koeienlong op Java! Niet aangeraden helaas. Waar en wat staat nog op zijn bucket lijst? Scandinavië en Japan voor het eten (uiteraard), de cultuur, het eten, de natuur en natuurlijk het eten… en een heel kalf barbecueën met zijn Smokey collega’s. Dat laatste is ook net in de pocket!