Winter

BBQ Workshop

Nee, je bent niet gek. Barbecueën in de winter is volkomen normaal. Dat niet iedereen dat zo ziet, is pas gek!

Claim

Your spot

Don’t worry about your beef balls freezing! Trek je thermokleding uit de kast, vul je heupfles met een flinke slok bourbon en laat je kolen flink gloeien!

Winter BBQ

Share this workshop

Winter barbecueën is niet langer een activiteit voor de “chosen few”. Het wordt door steeds meer fans omarmd. Stevige wintermaaltijden op de smoker hebben een extra duwtje in de smakelijk rug nodig en een vlok sneeuw is geen excuus om binnen voor het openhard te blijven zitten. De winterperiode heeft haar eigen culinaire ingrediënten en smaken die een schatkist van diversiteit bieden. Nee, we zullen geen meter sneeuw in Delft hebben tijdens de workshop maar wel de juiste ingrediënten om je winterse buiten koken en nieuwe culinaire creaties te ondersteunen.

We ontvangen je in ons BBQ Walhalla waar we je winterse BBQ dromen tot leven brengen en waar je lekker warm van zal blijven. Onze Walhalla beschikt over 10 Bastards, twee Afrikaanse Braais en een fire pit. Every BBQ-lovers dream! Dat is niet eens alles, we beschikken tevens over de latest gear met leren BBQ schorten van Xapron en de scherpste messen van Forged om je mise en place een eitje te maken!

Na een warm ontvangst met een winterse cocktail waarvan je gaat gloeien en BBQ bites, ga je in kleine groepen aan de slag met winterse smaakmakers en recepten uit ons Winter BBQ Boek geïnspireerd door ons reis naar Lapland. Tijdens de bereidingen geniet je met je medebarbecueërs onder het genot van de open bar (bier, wijn en frisdrank). Bier in je hand, now get ready to go wild!

Je gaat beginnen met Romaine Rabbit, de pit gaan we opstoken voor de Flaming Fish en je gaat verder met drie andere gerechten waaronder een BRRRRRRRBQ dessert. Tussen de vlammen en rook door demonstreren wij wat je als leuk project met je BBQ buddy kan maken dit winter, The Crown. Leuk als je BBQ buddy mee komt, two heads are better than one!

The details

 

Niveau:
Beginnende BBQ’ers
Prijs:
€100,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Food, drinks, recepten & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
max 30 personen
Tijden:
vrijdag 16:00 tot circa 21:00
zaterdag, zondag van 12:00 tot circa 17:00
Data:
Op dit moment zijn workshops niet mogelijk i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus
zaterdag 17-10-2020 sold out
zondag 18-10-2020 sold out
vrijdag 23-10-2020
zaterdag 24-10-2020 sold out
zondag 25-10-2020 sold out

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.