Smokey Kerstfeest

BBQ Workshop

Let’s make it a Smokey kerst! Wij gaan je helpen om jouw gasten te verrassen met het ultieme wintersfeest challenge – Het Kerstfeest. En zonder stress ook, geloof ons!

Claim

Your spot

Don’t be a chicken (those are for roasting)! Met onze hulp kan je deze ultieme challenge doorstaan en ligt je voor je het weet beschonken uit te buiken onder de kerstboom terwijl je terugblikt op een geslaagde avond.

Smokey Kerstfeest BBQ Workshop

Share this workshop

Gewend aan het idee om in de winter te barbecueën? Top! Want dit wordt de ultieme wintersfeest challenge en wij gaan de stress weg halen. Een goede planning is de belangrijkste succesfactor voor je feestmaal.

We ontvangen je in ons BBQ Walhalla waar we je winterse BBQ dromen tot leven brengen en waar je lekker warm van zal blijven. Onze Walhalla beschikt over 10 Bastards, twee Afrikaanse Braais en een fire pit. Every BBQ-lovers dream! Je hebt vast niet zo veel BBQs ter beschikking voor jouw kerstfeest, maar dat geeft helemaal niets. Wij gaan goed met je mee denken om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je BBQ power thuis gaat halen voor deze gelegenheid.

Jord en de Smokey Pitmasters gaan ervoor zorgen dat jij en jouw gasten dit jaar een geweldig kerstfeest gaan beleven. Samen met jou doorlopen en barbecueën we een ultieme BBQ kerstfeest menu met inspiratie uit het Smokey Goodness Winter BBQ boek. Door het gehele imposante menu samen te maken weet je zeker dat je er tijdens de feestdagen zonder kleerscheuren en enkel met een big fat smile vanaf komt.

We leggen je alles haarfijn uit, doorlopen het mise en place schema, geven je tips en tricks over het waar in te kopen en waar je op moet letten. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Jij gaat vol aan de barbecue onder het de begeleiding van de weldoorrookte pitmasters en samen knallen we een vijfgangen feestdiner op tafel waar je van staat te kijken. Vis, vlees, desserts, alles zal de revue passeren. Uiteraard gaan we het vervolgens allemaal onder begeleiding van bijpassende wijnen opeten. En de afwas regelen wij natuurlijk! Met deze workshop op zak wordt jouw BBQ kerstfeest een eitje.

The details

 

Niveau:
BBQ’ers
Prijs:
€100,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Food, drinks, receptenbundel & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
Min. 20 – max. 40 personen
Tijden:
Van 14:00 tot circa 19:00
Data:

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.