Custom

BBQ Workshop

Ooit nagedacht om met vuur te spelen voor jouw volgende groepsuitje of productdemonstratie? Onze BBQ Workshops zijn ook te reserveren voor privé groepen.

Claim

Your spot

Tijd om bij elkaar te komen om samen vurige creaties te betoveren onder het genot van een koud drankje in Smokey’s BBQ Walhalla.

BBQ Smokey style

Share this workshop

Of je nu op zoek bent naar een gezellige en leerzame dag voor een groep vrienden, een leuk bedrijfsuitje voor jou en je collega’s of een assortiment producten onder de aandacht wilt brengen, Smokey Goodness biedt op maat gemaakte BBQ workshops en spraakmakende demonstraties vanuit de Delftse BBQ Walhalla of op locatie. Wij verzorgen workshops voor besloten groepen en kunnen productdemonstraties verzorgen voor een groot publiek en evenementen. Neem met ons contact op indien je interesse hebt in een custom BBQ Workshop voor bedrijven en groepen. Dit kan via email of door te bellen met +31 (0)6 28 62 79 56

De workshops vinden plaats in de BBQ Walhalla van Smokey Goodness in Delft. We ontvangen je met een welkomstdrankje en BBQ bites. We nemen je allereerst mee in onze wereld van barbecue catering, geven je inzicht in hoe we ooit begonnen zijn en maken een vlucht langs onze unieke custom build smokers en barbecues.

Vervolgens beginnen we met het echte werk. We delen onze ervaring en geven je inzicht in de diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder gerecht. In kleine groepjes ga je vervolgens aan de hand van recepturen – en onder begeleiding van onze pitmasters – zelf BBQ gerechten bereiden op diverse barbecues en smokers.

Na de bereiding geniet je met je medebarbecueërs – onder het genot van de open bar – van de verschillende gerechten. Na afloop krijg je de recepturen uiteraard mee naar huis zodat je het succes kunt herhalen en kan je met 20% korting winkelen in ons assortiment van sauzen, kruiden en heb je de mogelijkheid een persoonlijk gesigneerd Smokey Goodness BBQ boek te kopen.

The details

 

Aantallen:
Voor kleine besloten groepen en grootschalige evenementen
Prijs:
Vraag een offerte op maat aan voor jouw event

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.