American

BBQ Workshop

Ontdekt de fijne kneepjes van het Amerikaanse ‘low and slow’ bereiden en leer hoe we ons fameuze pulled pork en spare ribs tot perfectie bereid.

Claim

Your spot

Take the bull by the horns, bite the bullet, carpe diem! What the hell are you waiting for? We won’t let your burger go up in flames if that’s what you’re worried about!

BBQ Smokey style

Share this workshop

Wil jij meer leren over de Amerikaanse barbecuestijl waarbij je de fijne kneepjes ontdekt van het ‘low and slow’ bereiden? Dan is dit de BBQ workshop voor jou! Geïnspireerd door Jord’s reis met zijn BBQ-champignon & brother from another mother, Kasper Stuart, naar de BBQ regions van de VS gaan we aan de slag met Amerikaanse recepten uit Smokey’s best selling boek van 2016, Smokey Goodness I Het Ultieme BBQ Boek.

We ontvangen je in ons gloednieuw BBQ Walhalla waar we je BBQ dromen tot leven brengen. Heb je altijd je handen op een Bastard willen krijgen of wil je leren beter roken met de Bastard? Of wil je vrienden dat je eindelijk een keertje het vuur aansteekt en met allerlei rokerig creaties mee komen? Nu is je kans! Onze Walhalla beschikt over 10 Bastards, twee Afrikaanse Braais en een fire pit. Every BBQ-lovers dream! Dat is niet eens alles, we beschikken tevens over de latest gear met leren BBQ schorten van Xapron en de scherpste messen van Forged om je mise en place een eitje te maken!

Na een warm ontvangst met een Yankee Style cocktail en BBQ bites ga je in kleine groepen aan de slag met vijf recepten uit Smoke Goodness boeken. Tijdens de bereidingen geniet je met je medebarbecueërs onder het genot van de open bar (bier, wijn en frisdrank).

Onze pitmasters leren je in detail de verschillen tussen direct-en indirect barbecueën en waar je op moet letten voor de beste resultaten. Je gaat zelf aan de slag met recepten voor de BBQ Fatty, Amerikaanse Beer Can Chicken, leer je ultieme BBQ Picanha Burger te maken en we gaan de diepte in bij het bereiden van de Rib Eye. Je sluit het af met een te gek dessert gebaseerd op een Amerikaanse BBQ-klassieker met een Smokey Twist, Banana Bread Pudding. Dit is een workshop voor carnivoren die houden van de American Way!

Tussen de rook door demonstreren Smokey’s Pitmasters de belangrijkste stappen bij het maken van Amerikaanse BBQ-klassiekers pulled pork en spare-ribs zo dat je thuis de nodige tijd kan nemen en je vrienden verassen met je nieuwe skills!

The details

 

Niveau:
Beginners en semi-ervaren BBQ’ers
Prijs:
€100,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Food, drinks, receptenbundel & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
max. 30 personen
Tijden:
Vrijdag 16:00 tot circa 21:00
zaterdag , zondag van 12:00 tot circa 17:00
Data:
Op dit moment zijn workshops niet mogelijk i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus
vrijdag 13-11-2020 sold out
zaterdag 14-11-2020 sold out
zondag 15-11-2020 sold out
vrijdag 20-11-2020
zaterdag 21-11-2020 sold out
zondag 22-11-2020 sold out
Boeken:
Het boeken van de workshops is op dit moment niet mogelijk.

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.