American

BBQ Workshop II

Everything is bigger in Texas and in our American II BBQ Workshop! Deze workshop barst uit zijn voegen van het vlees.

Claim

Your spot

Yes you can! Durf het diepe in te springen en de kolen flink opstoken om voor het eerst een nieuw gerecht te maken.

American II BBQ Workshop

Share this workshop

Hou je van de Amerikaanse BBQ stijl en van de uitdaging van grote stukken vlees roken? Dan is deze Amerikaanse II BBQ workshop voor jou! Want bigger is better en deze workshop barst uit zijn voegen van het vlees. Leuk voor als je eerder al eens onze Amerikaanse workshop hebt gevolgd en op zoek bent naar meer inspiratie, vuur en vlees.

We ontvangen je in ons gloednieuw BBQ Walhalla waar we je BBQ dromen tot leven brengen. Wil je next level barbecueën en wil je meer durven met grotere stukken vlees op de smoker? Onze Walhalla beschikt over 10 Bastards, twee Afrikaanse Braais en een fire pit. Every BBQ-lovers dream! Dat is niet eens alles, we beschikken tevens over de latest gear met leren BBQ schorten van Xapron en de scherpste messen van Forged om je mise en place een eitje te maken!

Na een warm ontvangst met een Yankee Style welkomst cocktail en BBQ snack ga je in kleine groepen aan de slag met diverse bombastische BBQ-gerechten. Tijdens de bereidingen geniet je met je medebarbecueërs onder het genot van de open bar (bier, wijn en frisdrank).

Welke gerechten moet je voorstellen? Je begint “light” met een bite en na de warming up pak je de ultieme favoriet Bone Marrow Luge aan en ga je verder met op de correcte wijzen de steak flambee en sluit het af met smeuïg kampvuur dessert, Pie Iron Smores. Dit is zeker een workshop voor carnivoren met flinke trek!

But that’s not all! We demonstreren tussen de bereidingen door twee Holy-Smoke-thats impressive gerechten die je uiteraard ook gaat proeven! Neem ons tips & tricks mee naar huis om vurige creaties op je eigen barbecue te toveren.

The details

 

Niveau:
Beginnende BBQ’ers
Prijs:
€115,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Food, drinks, receptenbundel & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
max. 30 personen
Tijden:
vrijdag van 16:00 tot 22:00
zaterdag, zondag van 12:00 tot circa 18:00
Data: 
Op dit moment zijn workshops niet mogelijk i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus
zaterdag 31-10-2020 sold out
zondag 1-11-2020
zaterdag 28-11-2020
zondag 29-11-2020
Boeken:
Het boeken van de workshops is op dit moment niet mogelijk.

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.