Afrikaanse Braai

BBQ Workshop

We gaan vlammend aan de slag met vurige Smokey Goodness recepten geïnspireerd door onze hedonistische reis in Zuid-Afrika. Een braai thuis heb je niet eens nodig!

Claim

Your spot

Take the bull by the horns, bite the bullet, carpe diem! What the hell are you waiting for? Nou gaan ons braai!

BBQ Smokey style

Share this workshop

De Afrikaanse Braai breekt door in Nederland! Na onze reis door Zuid-Afrika voor ons derde boek nemen we je in de Afrikaanse Braai BBQ workshop graag mee naar het land van boerwors en beesvleisch en stoken de braai flink op. Na ontvangst met een Africa Inspired cocktail en welkomstbite ga je zelf vlammend aan de slag. Ontdek hoe je op een originele Afrikaanse braai de lekkerste en typisch Zuid-Afrikaanse gerechten bereid. We gaan aan de slag met verse ingrediënten die je op braais en grills gaat bereiden. We bereiden vlees, vis en de (on)nodige groenten en genieten ervan onder genot van een Afrikaans wijntje of verfrissende pilsner. Heb je zelf geen braai? No worries, alle recepten zijn thuis ook uitstekend op een reguliere BBQ of grill te bereiden. Deze workshop is een must voor BBQ-liefhebbers die eens wat meer willen dan spare ribs, pulled pork en burgers (kan je daar genoeg van krijgen dan?).

De workshops vinden plaats in de BBQ Walhalla van Smokey Goodness in Delft. We ontvangen je met een welkomstdrankje en BBQ bites. We nemen je allereerst mee in onze wereld van barbecue catering, geven je inzicht in hoe we ooit begonnen zijn en maken een vlucht langs onze unieke custom build smokers en barbecues.

Vervolgens beginnen we met het echte werk. We geven je inzicht in en delen onze ervaring met de diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder gerecht. In kleine groepjes ga je vervolgens aan de hand van recepturen – en onder begeleiding van onze pitmasters – zelf BBQ gerechten bereiden op diverse barbecues en smokers.

Na de bereiding geniet je met je medebarbecueërs – onder het genot van de open bar – van de verschillende gerechten. Na afloop krijg je de recepturen uiteraard mee naar huis zodat je het succes kunt herhalen en kan je met 20% korting winkelen in ons assortiment van sauzen, kruiden en heb je de mogelijkheid een persoonlijk gesigneerd Smokey Goodness BBQ boek te kopen.

The details

 

Niveau:
Beginnende BBQ’ers
Prijs:
€100,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Food, drinks, receptenbundel & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
Min. 20 – max. 40 personen
Tijden:
Van 14:00 tot circa 19:00
Data:
n.t.b

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.