Vegetarian

BBQ Workshop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean comm odo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam

Claim

Your spot

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etuer adipiscing elit. Aenean comm odo ligula eget dolor. Aenean massa

BBQ Smokey style

Share this workshop

Oh yes! Je leest het goed, Smokey Goes Vega! Na een succesvolle start van onze fiery veggies hoofdstukken in de Smokey Boeken en vega catering op festivals dragen we nu onze groenterijke inspiratie en BBQ-kennis aan jou over! Dag gevulde paddenstoel of tofustick, Smokes Vega keuken biedt je blow your socks of veggie flavors! Grillen, poffen, roken, geen BBQ-techniek blijft onbenut en toont jou dat er voldoende mogelijkheden zijn om een vegetarisch gerecht te bereiden die qua smaak en structuur verrast en verblijd. Be happy, kom inspiratie opdoen en verrijk je vega BBQ repetoire. In de workshop ontvangen we je eerst met een classy cocktail en vega BBQ snack. Vervolgens ga je zelf aan de slag met diverse gerechten die je een veelvoud van technieken bijbrengen. We demonstreren een ultiem spitbereid vegagebraad en tonen je een meesterlijke sausbereiding met een ongekende diepgang. Veggie lovers, wees welkom.

De workshops vinden plaats in de Mancave van Smokey Goodness in Delft. We ontvangen je met een welkomstdrankje en BBQ bites. We nemen je allereerst mee in onze wereld van barbecue catering, geven je inzicht in hoe we ooit begonnen zijn en maken een vlucht langs onze unieke custom build smokers en barbecues.

Vervolgens beginnen we met het echte werk. We geven je inzicht in en delen onze ervaring met de diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder gerecht. In kleine groepjes ga je vervolgens aan de hand van recepturen – en onder begeleiding van onze pitmasters – zelf BBQ gerechten bereiden op diverse barbecues en smokers.

Na de bereiding geniet je met je medebarbecueërs – onder het genot van de open bar – van de verschillende gerechten. Na afloop krijg je de recepturen uiteraard mee naar huis zodat je het succes kunt herhalen en kan je met 20% korting winkelen in ons assortiment van sauzen, kruiden en heb je de mogelijkheid een persoonlijk gesigneerd Smokey Goodness BBQ boek te kopen.

The details

 

Niveau:
beginnende BBQ’ers
Prijs:
€100,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Food, drinks, receptenbundel & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
min. 20 – max. 40 personen
Tijden:
van 16:00 tot circa 21:30

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.