Ultimate Xmas

BBQ Workshop & make-up class

Let’s make it a Smokey kerst! Wij gaan je helpen om jouw gasten te verrassen met de ultieme winterfeest challenge: het Kerstfeest. En dat zonder stress, geloof ons!

Claim

Your spot

Don’t be a chicken (those are for roasting)! Met onze hulp kan je deze ultieme challenge doorstaan en ligt je voor je het weet beschonken uit te buiken onder de kerstboom terwijl je terugblikt op een geslaagde avond.

Xmas BBQ Workshop & Make Up Combo

Share this workshop

Wait, what! Ja, je leest het goed, een BBQ workshop met Make up! Nee, dat betekend niet dat je in de schmink achter je grill gaat staan, maar dat je samen met je partner in crime een te gekke avond kunt hebben met good food en great looking people! Want voor dit eens per jaar event slaat Smokey Goodness de handen ineen met Nederlands top Make-up artist en beauty coach Annemiek Wijsman.  Terwijl de helft van het gezelschap de mouwen opstroopt en met de BBQ voorbereidingen aan de slag gaat, neemt Annemiek de andere helft onder handen met ultieme feestdagen make-up en kleding advies. Got your attention now? Lees dan verder voor meer details.

We ontvangen je gezamenlijk in ons BBQ Walhalla waar we jullie winterse kerst BBQ dromen tot leven brengen. Eerst genieten julie samen van een verwarmende xmas cocktail en BBQ bite en daarna scheiden jullie wegen voor het eerste programma onderdeel.

De BBQ lovers

De BBQ liefhebbers gaan aan de slag met de 10 Bastards, twee Afrikaanse Braais en fire pit om het meergangen xmas kerst BBQ menu voor te bereiden. Every BBQ-lovers dream! Je hebt thuis vast niet zo veel BBQ’s ter beschikking voor jouw kerstfeest, maar dat geeft helemaal niets. Wij gaan goed met je meedenken om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je BBQ power thuis gaat halen voor deze gelegenheid. Samen met de Pitmasters van Smokey Goodness bereiden we de gangen voor aan de hand van de recepturen en helpen je op weg met de culinaire planning zodat je straks thuis ook kunt genieten in plaats van stressen.

Make-up & Beauty deelnemers

Terwijl er in de keuken hard gekookt wordt gaan de make-up en beauty deelnemers met Annemiek Wijsman aan de slag in het Penthouse van ons BBQ Walhalla. In deze aparte ruimte gaat zij je alle ins en outs leren van feestelijke make-up en kledingkeuzes met een hands on workshop waarin je zelf het geleerde direct in de praktijk toepast. Als je er op en top uitziet voeg je je bij de BBQ’ers voor de grand finale.

De grande finale

De voorbereidingen van het diner zijn voltooid, de make-up liefhebbers zien er op hun best uit, tijd om alvast voor te proeven van het kerstfeest! De BBQ pitmasters en BBQ liefhebbers maken samen het meergangen diner gang voor gang af en samen genieten jullie onder het genot van bijpassende wijnen (of bieren) van het feestelijke BBQ kerstdiner.

The details

 

Niveau:
Beginnende en semi-ervaren BBQ’ers
Type Workshop:
Uniek event met zelf koken, make-up class en samen genieten.
Prijs:
€375,- per deelnemend stel  (incl. btw)
(man-vrouw, vrouw-vrouw, man-man, zolang er maar 1 gaat BBQ’en en 1 gaat make-uppen)
Inclusief:
Food, drinks, receptenbundel & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
Min. 20 – max. 30 personen
Tijden:
Van 15:00 tot circa 21:00
Data:
11 & 12 december 2021

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.

Options