Keramische

BBQ Masterclass

Ontdek alles over BBQ’en met een kamado in de leerzame Keramische BBQ Masterclass. Met demonstraties en proeverijen ontdek je al genietend van de ins en outs van de beste BBQ’s en de ongekende bereidingstechnieken die mogelijk zijn.

Claim

Your spot

Waar wacht je nog op?! Jij wilt of hebt een kamado, dan moet je er ook mee kunnen BBQ’en! Boek een ticket en verleg de grenzen van het koken met vuur in jouw achtertuin en show ‘em who is boss!

Keramisch knallen

Share this workshop

Jij wilt alles uit jouw Kamado halen? Of je denkt na over de aanschaf van een keramische BBQ maar wilt eerst wel eens weten wat deze type BBQ’s zo geweldig maken? Volg dan deze smaakmakende Keramische BBQ Masterclass en ontdek door onze uitgebreide uitleg en demonstraties alles over de meest veelzijdige barbecues die er zijn. En het beste nieuws? The proof of the pudding is in the eating! Dus ga je niet alleen kijken en luisteren maar ook uitgebreid genieten van het lekkers dat deze BBQ’s kunnen maken.

We ontvangen je in ons BBQ Walhalla waar we je BBQ dromen tot leven brengen. Heb je altijd je handen op een Bastard willen leggen of wil je leren om beter te roken en koken met een Bastard BBQ? Of willen je vrienden dat je eindelijk een keertje het vuur aansteekt en met allerlei rokerig creaties hun blij maakt? Nu is je kans! Ons BBQ Walhalla beschikt over 10 Bastards, twee Afrikaanse Braais en een serious fire pit. Every BBQ-lovers dream! En dat is niet eens alles, we beschikken tevens over de latest gear, leren BBQ schorten van Xapron en de scherpste messen van Forged om je mise en place een eitje te maken!

Na een warm ontvangst met een Yankee Style cocktail en BBQ bite duik je flink de diepte in van de wereld van keramisch BBQ’en middels uitgebreide uitleg, demonstraties en natuurlijk proeverijen. Tijdens de masterclass geniet je met je mede barbecue lovers van de open bar (bier, wijn en frisdrank). Genieten mag onbegrensd maar je moet wel bij de les blijven.

Onze pitmasters leren je in detail de verschillen van de diverse merken en moddellen, tonen je hoe je de keramische BBQ aansteekt en op temperatuur houdt. We geven tekst en uitleg over de beste brandstof, verschillende soorten rookhout, behandelen technieken als direct-en indirect barbecueën en waar je op moet letten voor de beste resultaten. Vervolgens gaan we nog dieper in op de BBQ materie en gaan aan de slag met geavanceerde technieken en showcasen de echte must have tools en accessoires.

Van al dit leren en opzuigen van kamado BBQ kennis zal je ongetwijfeld trek krijgen. En dat komt goed uit want uiteraard laten we de bereidingen niet alleen zien maar ga je ook proeven! Gedurende de Keramische BBQ masterclass bereiden we voor de deelnemers diverse snacks en bites waaronder planked salmon, Iberico Secreto steaks, sliders, flammkuchen en buikspek. You won’t leave hungry!

The details

 

Niveau:
Beginners & Kamado lovers
Workshop type:
Demonstraties en proeverijen (niet zelf koken)
Prijs:
€85,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Food, drinks & a whole lot of fun!
Groepsgrootte:
max. 30 personen
Tijden:
12:00 - 16:00
Op dit moment zijn er nog geen dagen bekend voor onze Keramische Masterclass

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.