Dit is de ultieme BBQ masterclass voor carnivoren! Je duikt samen met BBQ inspirator Jord en Slager-BBQ’er Tim volledig de diepte in van rund- en varkensvlees. Hoe zitten die beesten nou in elkaar, waar zit welk deel, hoe been je dit uit, hoe bereid je ieder deel het beste en hoe smaakt het dan allemaal? Een hoop vragen waar deze unieke masterclass op smakelijke en vermakelijke wijze antwoord geeft!
We ontvangen je in ons BBQ Workshop Walhalla waar we BBQ dromen tot leven brengen. In onze vurige Smokey Goodness hangout gaan we je een avond volledig onderdompelen in de wereld van vuur, rook, lekker eten en drinken. Onder de bezielende leiding van Smokey’s frontman Jord Althuizen en zijn crew vuurverslaafde Pitmasters ga je een avond tegemoet waarin leren en genieten smeulend samensmelten. Lees dus snel verder wat je deze avond tijdens de ‘Jord Althuizen & Tim Gijsbertsen BBQ masterclass – Butchery & BBQ’ kunt verwachten.
Na een warm ontvangst met een eerste greep uit de speciaalbieren of premium wijnen duik je flink de diepte in van de wereld van vlees middels uitgebreide uitleg, demonstraties en natuurlijk proeverijen. Tijdens de masterclass geniet je met je mede barbecue lovers van een verschillende soorten rund- en varkensvlees en de open bar (speciaal-) bier, wijn en frisdrank). Genieten mag onbegrensd maar je moet wel bij de les blijven.
Goed vlees begint bij de de basis, het hele dier. Nou vooruit, een half dier dan. Want voormalig Slager en hedendaags BBQ expert Tim beent live een half varken uit om jou tot in detail te laten zien wat je waar kunt vinden. Het halve varken wordt vakkundig uitgebeend en versneden tot verschillende technische delen waar Tim en Jord smakelijk mee aan de slag gaan. Naast varkensvlees staat ook een flinke portie rund op het menu waardoor jij alles leert over wanneer Low & Slow of juist Hot & Fast jou het lekkerste resultaat geeft. Al dit vlees wordt met wereldse vuurtechnieken bereid op deze avond waardoor jij na iedere demonstratie zelf kunt proeven van datgene wat net getoond is. En the best news? Je krijgt ook nog eens een viertal versgedraaide worsten mee naar huis zodat je nog eens lekker kunt nagenieten van deze topavond.
In deze unieke Masterclass / BBQ workshop steek je zelf de handen enkel uit de mouwen om te genieten van het lekkere eten en de bijpassende bieren of wijnen. Zelf BBQ’en skip je deze keer zodat je alle tijd hebt om te genieten van de demonstraties, uitleg en anekdotes die Jord Althuizen verzorgd. Tussendoor mag je hem het vuur aan de schenen leggen en alle brandende BBQ vragen die je hebt op hem afvuren. Heb je nog een ongesigneerd boek liggen en wil je een krabbel, juist. Nu is je kans, meenemen dus.
Heb je nog burning questions over onze BBQ workshops of masterclasses? Op deze Smokey Goodness Workshop Website lees je alle info die wij denken dat je nodig hebt en tref je de meest gestelde vragen en antwoorden.
Let op: gekochte tickets kunnen enkel onder bepaalde voorwaarde geannuleerd of geruild worden. Lees hiervoor onze Algemene Voorwaarden.