Jord Althuizen & Tim Gijsbertsen

Masterclass

Ben jij een echte carnivoor en wil jij up, close en personal je laten inspireren door en proeven van Nederlands enige echte Pyro Culinair Avonturier en zijn van slager tot BBQ expert geswitchde vuurvriend? Boek dan deze one of a kind BBQ & Butchery masterclass geleid door Jord Althuizen en Tim Gijsbertsen.

Claim

Your spot

Deze unieke Masterclass door BBQ inspirator Jord en BBQ-Slager Tim vinden maar zeer beperkt plaats dus score jouw ticket voor deze #soldout zijn en vuur al jouw vragen af op de mannen achter Smokey Goodness.

Butchery & BBQ

Share this workshop

This is your chance! In de Butchery & BBQ Masterclass kan jij al jouw vragen afvuren op de mannen achter Smokey Goodness en first hand genieten van hun ervaringen, demonstraties en kennis van vlees en vuur. Leer al nippend aan je kwaliteitsbier of ronkende glas wijn van de diverse demonstraties en geniet van vlees, vlees en nog eens vlees dat op zeer uiteenlopende vurige installaties gebbq’d word.
LET THERE BE MEAT

Dit is de ultieme BBQ masterclass voor carnivoren! Je duikt samen met BBQ inspirator Jord en Slager-BBQ’er Tim volledig de diepte in van rund- en varkensvlees. Hoe zitten die beesten nou in elkaar, waar zit welk deel, hoe been je dit uit, hoe bereid je ieder deel het beste en hoe smaakt het dan allemaal? Een hoop vragen waar deze unieke masterclass op smakelijke en vermakelijke wijze antwoord geeft!

 

We ontvangen je in ons BBQ Workshop Walhalla waar we BBQ dromen tot leven brengen. In onze vurige Smokey Goodness hangout gaan we je een avond volledig onderdompelen in de wereld van vuur, rook, lekker eten en drinken. Onder de bezielende leiding van Smokey’s frontman Jord Althuizen en zijn crew vuurverslaafde Pitmasters ga je een avond tegemoet waarin leren en genieten smeulend samensmelten. Lees dus snel verder wat je deze avond tijdens de ‘Jord Althuizen & Tim Gijsbertsen BBQ masterclass – Butchery & BBQ’ kunt verwachten.

Na een warm ontvangst met een eerste greep uit de speciaalbieren of premium wijnen duik je flink de diepte in van de wereld van vlees middels uitgebreide uitleg, demonstraties en natuurlijk proeverijen. Tijdens de masterclass geniet je met je mede barbecue lovers van een verschillende soorten rund- en varkensvlees en de open bar (speciaal-) bier, wijn en frisdrank). Genieten mag onbegrensd maar je moet wel bij de les blijven.

WAT GA JE DOEN?

Goed vlees begint bij de de basis, het hele dier. Nou vooruit, een half dier dan. Want voormalig Slager en hedendaags BBQ expert Tim beent live een half varken uit om jou tot in detail te laten zien wat je waar kunt vinden. Het halve varken wordt vakkundig uitgebeend en versneden tot verschillende technische delen waar Tim en Jord smakelijk mee aan de slag gaan. Naast varkensvlees staat ook een flinke portie rund op het menu waardoor jij alles leert over wanneer Low & Slow of juist Hot & Fast jou het lekkerste resultaat geeft. Al dit vlees wordt met wereldse vuurtechnieken bereid op deze avond waardoor jij na iedere demonstratie zelf kunt proeven van datgene wat net getoond is. En the best news? Je krijgt ook nog eens een viertal versgedraaide worsten mee naar huis zodat je nog eens lekker kunt nagenieten van deze topavond.

SIT BACK & RELAX!

In deze unieke Masterclass / BBQ workshop steek je zelf de handen enkel uit de mouwen om te genieten van het lekkere eten en de bijpassende bieren of wijnen. Zelf BBQ’en skip je deze keer zodat je alle tijd hebt om te genieten van de demonstraties, uitleg en anekdotes die Jord Althuizen verzorgd. Tussendoor mag je hem het vuur aan de schenen leggen en alle brandende BBQ vragen die je hebt op hem afvuren. Heb je nog een ongesigneerd boek liggen en wil je een krabbel, juist. Nu is je kans, meenemen dus.

FAQ ME!

Heb je nog burning questions over onze BBQ workshops of masterclasses? Op deze Smokey Goodness Workshop Website lees je alle info die wij denken dat je nodig hebt en tref je de meest gestelde vragen en antwoorden.

The details

 

Niveau:
Beginners, gevorderden & BBQ-genieters
Workshop type:
Demonstraties en proeverijen (niet zelf koken)
Prijs:
€175,- per deelnemer (incl. btw)
Inclusief:
Demonstraties, food & drinks, a whole lot of fun en verse worsten voor thuis.
Groepsgrootte:
max. 34 personen
Tijden:
18:00 - 23:00 Vrijdagavond
Annuleren / Verzetten:

Let op: gekochte tickets kunnen enkel onder bepaalde voorwaarde geannuleerd of geruild worden. Lees hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

People that grilled before

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.