BBQ Snack Attack

Smokey Goodness BBQ Snack Attack
Het nieuwste proteïnerijke BBQ boek waarmee we jou het ultieme excuus geven altijd te fikken en snacken!

Get those snacks ready and attack!

Enjoy this sneak peek before everyone else does.

Wanneer het een goed moment is om de BBQ te ontvlammen? Wat dacht je van everyday en anytime! Trakteerde ik jou in eerdere negen BBQ-boeken vooral met rokerige inspiratie voor de traditionele eetmomenten van ontbijt, lunch en diner, met BBQ Snack Attack hebben jou door houtskoolgruis gekleurde knuisten het bewijsstuk in handen dat ieder moment van de dag de fik erin kan, mag en moet.

 

Tuurlijk staan de snacks in dit boek centraal, daar ga je er dus plenty van in terugvinden. Maar wist je dat er heel veel soorten snacks op de BBQ te bereiden zijn? Check de hoofdstukken hieronder maar eens, genoeg om je tanden in te zetten dus!.
BBQ Basics

De basis voor de betere bbq sessies ontdek je hier. Wat voor BBQ-equipment heb je nodig, welke BBQ-technieken ga je leren, welke brandstof en rookhout is het beste en wat zijn de geheimen van de beste Pitmasters leer je hier.

Delicious Dips

De lekkerste USA inspired BBQ dips waar je tot aan je knokkels toastjes, chips en andere dippers doorheen wilt halen.

Smokey Stix

Saté? Saté? Ga eens effe weg met die gespietste BBQ cliches van je. Er is heel wat meer lekkers op een stokje te reigen en grillen! Nou vooruit, 1 saté recept er in dan, hou jij ook weer eens een tijdje je mond.

BBQ, Booze & a hell of a good time

Natuurlijk hebben we weer een te dikke SUV gehuurd, daarmee te veel en te hard gereden en zijn we in de USA weer flink wat kilo’s aangekomen. Dat hebben we er allemaal voor over om jou de ultieme road trip experience en de mooiste beelden te brengen.

Sticky Fingers 

BBQ lovers als jij en ik weten dat eten gewoon beter smaakt als je met je handen eet! Kluif, smikkel en snack er dus op los met de beste finger food uit dit hoofdstuk.

BBQ Buns & Stews

Geen Smokey boek zonder kaak verlammende sandwiches en burgers.

Smokey’s Adventures

Blijf up to date en volg alle roddels van je favoriete pitmasters in het hoofdstuk waarmee je in één klap weet dat werken bij Smokey niet voor de ‘faint of heart’ is.

Bigger Bites

Best leuk al die snacks maar soms heb je gewoon trek! Dan is er het Bigger Bites hoofdstuk vol recepten die je niet even in één hap doorslikt.

Smokey Sweets

Wie zegt er dat snacks altijd hartig moeten zijn? Wij niet!

Sneak peak inkijkexemplaar

Wil jij alvast een blik werpen op het nieuwe BBQ Snack Attack boek om te zien wat voor vlees wij in de kuip hebben gestoken voor jou? Dat kan, bekijk hier het inkijkexemplaar met een greep uit enkele van de velen bladzijde vol BBQ inspiratie en get a taste of the newest Smokey Goodness.

BBQ Snack Attack

Hot & fast vlammen met dit nieuwste boek van Smokey Goodness.

Boordevol makkelijk en snel te maken snacks zoals spicy drumsticks, juicy burgers & sandwiches en tasty sticks. Ook voor de Low & Slow BBQ-er. Laat iedereen jouw heerlijke culinaire creaties maar smakelijk aanvallen.
BBQ Snack Attack by Smokey Goodness