Varken
aan het
spit

Catering

Urenlang garen tot perfectie, boven houtgestookt vuur. Het vlees wordt ongekend sappig en neemt een heerlijke rooksmaak in zich op.

Ontdek

de mogelijkheden

Door de veelzijdigheid van varkensvlees kunnen we alle kanten op, van Toscaans gekruid tot Balinese babi guling.

Varken aan ‘t spit

Share this catering option

Onze piece de resistance: een heel varken aan het spit. Het mooiste gerecht uit het repertoire van Smokey Goodness bbq. We nemen geen shortcuts, koken niet voor en doen het zoals ze het al eeuwen doen: urenlang garen tot perfectie, boven houtgestookt vuur. Het vlees wordt ongekend sappig en neemt een heerlijke rooksmaak in zich op.
HARD TO FIND

Voor kleine groepen is een speenvarken geschikt, voor grote partijen gaan we aan de slag met een volwassener exemplaar. Door de veelzijdigheid van varkensvlees kunnen we alle kanten op, van Toscaans gekruid tot Balinese babi guling. Als het varken klaar is, presenteren wij het op een buffet waar iedereen zijn favoriete deel kan kiezen, ‘Pig Picking’ noemen we dat.

WORLD CHAMPION

Wist je dat Smokey Goodness in 2014 Wereldkampioen Varkensroosteren werd? Een road trip van 5.000 km naar Estland en terug, een big van 45kg en een hoop enthousiasme bleken de juiste ingredienten om de wereldtitel op onze naam te zetten!

LOW & SLOW

Hoe groter de groep, hoe groter het varken en des te langer het barbecueën duurt. Zo simpel is het. Voor een gemiddeld varken is al gauw zes uur nodig en bij grote groepen nog langer. Omdat vuur zich niet laat verplaatsen is het belangrijk dat we ruim voordat de gasten gaan eten ter plaatse kunnen zijn.

Door de arbeidsintensieve bereiding van een varken aan het spit verzorgen wij deze enkel voor grote groepen of in combinatie met een bbq menu vanaf 50 personen.

Merch
& stuff

Shop the latest

Je kunt nooit genoeg gadgets en
gear in je schuur hebben liggen.

El
magazine

Stay updated

We’re sharing the goodness
one bite at a time.

Options