Burgers and Bites – Foodhallen Den Haag

Burgers and Bites – Foodhallen Den Haag

Heb jij ook zo een zin in een juicy Smokey Goodness burger of de loaded fries? Dat snappen wij! Het kan nog even duren voordat wij jullie maag kunnen vullen met op de festivals, maar onze Burgers and Bites stand in de Foodhallen van Den Haag is gewoon geopend! Je kan hier genieten van bijvoorbeeld onze overheerlijke Smash Burger, loaded fries of de Ceasar Salade.

Het terras is geopend van donderdag tot zondag van 12:00 tot 18:00 of kom langs voor de take out tussen 12:00 en 20:00!

Voor de gelukkige met de postcode 2511 t/m 2515, 2518, 2526 ,2562 ,2595 & 2596 bestel jouw favoriete gerecht! 

Wat zijn de foodhallen?

De foodhallen is een thuisbasis van een breed scala aan hoogwaardige foodconcepten en een begrip voor foodlovers. Opgericht door ondernemers, omarmd door locals en een plek om te genieten voor bezoekers van over de hele wereld. De Foodhallen streeft naar een hoge kwaliteitsstandaard voor lokale culinaire gerechten en het samenbrengen van unieke eetculturen van de stad om zo de gast op een iconische plek met elkaar te verbinden.

De Foodhallen gelooft dat eten meer is dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Het is een cultureel iets en een oprechte verbinder van werelden.

“Voor ons is de eetcultuur het toppunt van diversiteit. Het is waar wij voor staan. Bij de Foodhallen, vieren we smaken.”

Adres: Haagsche Bluf 40, 2511 CN Den Haag

Website: https://foodhallen.nl/the-hague/

Instagram: foodhallen.denhaag

Facebook: foodhallendenhaag Options