Tabasco persevenement

Tabasco persevenement

Some like it hot, we like it blazin

Op 31 oktober 2019 organiseerde Tabasco® een evenement voor de Nederlandse pers bij Smokey Goodness BBQ Walhalla. Er werd een totaalbeleving neergezet om de veelzijdigheid van Tabasco in verschillende gerechtjes en drankjes te laten proeven en het Tabasco-verhaal te vertellen.

Jord Althuizen begeleidden als Brand Ambassador de vier ‘ Flavor Labs’ waarbij hij uitleg gaf over de productie, de geschiedenis èn het gebruik van de verschillende Tabasco sauzen. Rokus de Jong, groot fan van Tabasco stond garant voor de smaakbeleving in 9 verschillende gerechtjes waarbij alle soorten Tabasco in de keuken en op tafel werden gebruikt.

Gast Chefs Jord van der Lugt en Jorrit van de Bos droegen hun steentje bij met gerechten uit de ‘Hottest Chef Competition’, waar zij resp. in 2015 en 2017 de eerste prijs mee wonnen.

Meer dan 30 journalisten en influencers waren aanwezig met een enorme boost op sociale media. Zie ook onderstaande instagram storie

Tags: